23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ενοχλήσεις για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League 1 και πλέον στρέφεται στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που παραμένει τραυματίας.

Ο Βιεϊρίνια έχει ενοχλήσεις στον γλουτό, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται ο μαραθώνιος του Ιανουαρίου για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 2023-24, σειρά παίρνει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Πασνερραϊκού.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά και με αυτό το στόχο ξεκίνησε την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας (15.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στους τομείς της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, μέσα από μια σειρά ασκήσεων και οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει στον δεξί γλουτό. Η κατάσταση του αρχηγού θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Την Τρίτη (16.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για Σέρρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό