21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εμπρησμός σε βυτιοφόρα με… άρωμα Greek Mafia

Ειδήσεις Ελλάδα

Μάχη με τις φλόγες για σχεδόν μια ώρα έδωσαν οι 15 πυροσβέστες που κλήθηκαν να παρέμβουν μετά από εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/4) στη Μάνδρα .

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα δύο σταθμευμένα βυτιοφόρα και τους έβαλαν φωτιά. Αυτό συνέβη γύρω στις 02:30 ενώ τα βαρέα οχήματα βρίσκονταν σε εξωτερικό πάρκινγκ στο 3ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών, δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων. Γι’ αυτό ακριβώς έφτασαν άμεσα 5 οχήματα του Π.Σ. με 15 πυροσβέστες, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς και στο παρακείμενο βενζινάδικο.

Μάλιστα και η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στο σημείο, προκειμένου οι πυροσβέστες να επιχειρήσουν απρόσκοπτα. Μετά την κατάσβεση έγινε έρευνα από το ΤΕΕΜ, όπου δεν εντοπίστηκε κάποιος μηχανισμός πυροδότησης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ξυπνά μνήμες… Greek Mafia, όταν το καλοκαίρι του 2023 είχαν παραδοθεί με τον ίδιο τρόπο στις φλόγες βυτιοφόρα στην περιοχή του Ασπροπύργου. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, στο πλαίσιο συλλήψεων για τρεις δολοφονίες προσώπων που φέρονταν να εμπλέκονται με την Greek Mafia, τον εμπρησμό εκείνο είχαν προκαλέσει σκληροί ποινικού από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.

Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό