19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εμπαπέ: Η Παρί απειλεί να του κόψει το ποδόσφαιρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τελεσίγραφο της Παρί Σεζ Ζερμέν στον Κιλιάν Εμπαπέ, η οποία απειλεί να κόψει την μπάλα στον Γάλλο σταρ για τη νέα σεζόν, εφόσον δεν ανανεώσει.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, σκοπεύει να εκδικηθεί τον Κιλιάν Εμπαπέ, σε περίπτωση που φύγει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την ομάδα.

Το σίριαλ του καλοκαιριού με τον Γάλλο σούπερ σταρ συνεχίζεται και αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, μιας και καμία από τις δύο πλευρές δεν μοιάζει διατεθειμένη τη δεδομένη χρονική στιγμή να κάνει πίσω.

Ο Εμπαπέ δείχνει αμετακίνητος στην επιθυμία του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους και να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος. Με προορισμό την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που στη διοίκηση της γαλλικής ομάδας ούτε που θέλουν να σκέφτονται, μιας και θα χάσουν τον πιο περιζήτητο παίκτη του πλανήτη χωρίς να βάλουν στα ταμεία τους ούτε ένα ευρώ!

Η Παρί, από τη στιγμή που ο Εμπαπέ δεν το συζητά για ανανέωση, επιχειρεί να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι. Ήδη δέχθηκε την πρόταση 300 εκατ. ευρώ της Αλ Χιλάλ, αλλά ο 24χρονος φορ δεν δέχθηκε καν να συζητήσει με τους Σαουδάραβες…

Αυτή η εξέλιξη έχει εκνευρήσει τους ανθρώπους της παριζιάνικης ομάδας, η οποία έχει περάσει στην αντεπίθεση και σύμφωνα με το Footmercato «απειλεί» πλέον τον ποδοσφαιριστή πως θα του κόψει το ποδόσφαιρο για έναν ολόκληρο χρόνο, σε περίπτωση που παραμείνει στην Παρί χωρίς να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Δεν θα ξαναπαίξεις, αν μείνεις και δεν ανανεώσεις», φέρεται να είναι το μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη και πλέον αναμένεται η αντίδρασή του Εμπαπέ…

ΑΕΚ: Σημαντικό πρόβλημα με Βίντα πριν από τον πρώτο αγώνα του Champions League

Super League: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας – Πότε παίζουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης

Το Παγκόσμιο, οι ΗΠΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Εθνική ομάδα πόλο: Αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο οι ασημένιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Έρχεται στην Αθήνα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό