20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Εμένα αδίκησα. Δεν έπρεπε να το έχω πει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Νίκο Μωραϊτη υποδέχτηκε την Τετάρτη το βράδυ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο πλατό της εκπομπής The 2night show στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός στιχουργός αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τον Σάκη Ρουβά και είχε προκαλέσει αντιδράσεις:

«Με είχαν ρωτήσει: “ποια συνεργασία σου δεν σου άρεσε;” και μέσα στις τόσες συνεργασίες μία δεν μου άρεσε. Το πρόβλημα με μένα είναι πως, όταν με ρωτάς, απαντάω και εκεί είναι το ζήτημα γιατί δεν πρέπει να απαντάς. Λοιπόν, το είχα πει πριν χρόνια και γράφτηκε. Το είχα πει και πέρσι και γράφτηκε επίσης. Φέτος όμως έγινε κάτι άλλο που τρόμαξα. Πρώτον δεν ειπώθηκε αυτό που είπα, διαστρεβλώθηκε αμέσως.

Επειδή δεν ασχολείται πια κανείς με τα σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο τα δελτία ειδήσεων στο μέτρο που περνάνε κάποια πράγματα, όλες οι εκπομπές αυτές βασίζονται σε έναν καβγά. Οπότε, ακόμα και αν πεις κάτι και το θεμελιώσεις με όλες τις παραμέτρους, θέλουν τον καβγά και όχι την αλήθεια σου. Διότι εγώ την αλήθεια μου να σου την πω όταν κλείσουν οι κάμερες, αλλά τον καβγά δεν θέλω να τον υπηρετήσω.

Δεν αδίκησα εκείνον, εμένα αδίκησα διότι δεν έπρεπε να το έχω πει. Διότι πια στην κατάσταση που είναι η τηλεόραση και τα sites δεν είναι να μιλάς για τέτοια θέματα. Δεν θα πάρουν ολόκληρη την εικόνα σου, ακόμα κι αν είναι 10 δευτερόλεπτα. Θα πάρουν εκείνα τα 5 δευτερόλεπτα που δημιουργούν το beef».

Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξη του στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, ο Νίκος Μωραΐτης είχε πει για τον Σάκη Ρούβα:  «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δεν θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δεν γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει», τόνισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό