25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εμάνουελ Ινσούα ανανέωση: Νέα εξέλιξη που επηρεάζει το μέλλον του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Εμάνουελ Ινσούα ανανέωση: Ο κορονοϊός επηρεάζει την πιθανή μεταγραφή του Ινσούα, ανοιχτό το ενδεχόμενο για παραμονή στο «τριφύλλι».

Εμάνουελ Ινσούα ανανέωση: Ο μπακ του Παναθηναϊκού είχε καταστήσει σαφές προ κορονοϊού ότι το μέλλον του βρίσκεται εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι δύσκολα θα έβρισκε συμβόλαιο της τάξης των 600.000 ευρώ στη Super League. Βέβαια, ο 28χρονος Αργεντινός προσδοκούσε ότι θα ερχόταν από τη Μέση Ανατολή μια εφάμιλλη προσφορά με την αντίστοιχη της Αλ Ουάχντα τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, όπως είναι κατανοητό αυτά τα δεδομένα έχουν αλλάξει ριζικά με την πανδημία του κορονοϊού. Ο Ινσούα αντιλαμβάνεται ότι δύσκολα θα βρει τις προτάσεις που περίμενε. Μάλιστα, όπως γράφει η Live Sport, ο Αργεντινός συνεκτιμά και το γεγονός ότι η Αθήνα αποδεικνύεται πιο ασφαλής στην πανδημία σε σχέση με άλλες πόλεις. Για το λόγο αυτό πλέον, κάνει δεύτερες σκέψεις για τη μετακόμισή του, κάτι που στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει.

Το «who is who» του Εμάνουελ Ινσούα

O Eμανουέλ Ινσούα (Μπουένος Άιρες, 10 Απριλίου 1991) είναι Αργεντινός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως αριστερός μπακ. 

Μπόκα Τζούνιορς

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2004 στις ακαδημίες της αργεντίνικης Μπόκα Τζούνιορς. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στις 25 Απριλίου 2012, κόντρα στην Κλούμπ Όλυμπο για το Κύπελλο Αργεντινής. Έμεινε στην ομάδα του Μπουένος Άιρες μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 καταγράφοντας συνολικά 41 συμμετοχές, 2 γκολ, και 6 ασίστ.

Δανεικός στην Γοδόι Κρους

Τη σεζόν 2012-2013 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην επίσης αργεντίνικη Γοδόι Κρους και είχε ως απολογισμό 33 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γρανάδα

Το 2015 αποκτήθηκε από την ισπανική Γρανάδα ΚΦ όπου στη μισή σεζόν που αγωνίστηκε έγραψε 12 συμμετοχές.

Ουντινέζε

Με την έναρξη της περιόδου 2015-2016 μεταπήδησε στην Ιταλική Ουντινέζε με την φανέλα της οποίας έπαιξε μόλις μία φορά. Ο αγώνας που συμμετείχε διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου 2015 κόντρα στην Αταλάντα για το Ιταλικό Κύπελλο και έληξε 3-1 για την ομάδα του.

Δανεικός στην Νιούελς Ολντ Μπόις

Τον Ιανουάριο του 2016 επέστρεψε στην Αργεντινή και εν συνεχεία παραχωρήθηκε ως δανεικός στην αργεντίνικη Νιούελς Ολντ Μπόις με την οποία είχε απολογισμό 15 συμμετοχές και 2 γκολ.

Δανεικός στην Ράσινγκ Κλουμπ

Τη σεζόν 2016-2017 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην αργεντίνικη Ράσινγκ Κλουμπ με την οποία αγωνίστηκε 14 φορές σημείωνοντας ένα γκολ.

Παναθηναϊκός

Στις 23 Αυγούστου 2017 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό και το 6ο συνολικά στην καριέρα του στις 24 Φεβρουαρίου 2018, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία για το ελληνικό πρωτάθλημα που έληξε 2-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό