18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΕΛΦΕΕ Ν. Αχαΐας: Αίτημα παράτασης δηλώσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΦΕΕ N. ΑΧΑΙΑΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Υπουργό Οικονομικών κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

Προς τον Υφυπουργό Οικονομικών  Κ. Χάρη Θεοχάρη

Διοικητή ΑΑΔΕκ. Γεώργιο Πιτσιλή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΟΦΕΕΚ. Βασίλειο Καμπάνη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΚ. Γεώργιο Παππά

Αξιότιμοι κύριοι,

Θα είμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειες του Υπουργείου για πρόοδο, εκσυγχρονισμό, ψηφιοποίηση και οργάνωση καθώς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί και ακολουθούμε πιστά και με σεβασμό. Είμαστε έτοιμοι ακόμα και να υπερβάλλουμε εαυτούς όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν (βλέπε περίοδο πανδημίας).

Όπως η ΠΟΦΕΕ και πολλοί ακόμα σύλλογοι ανά την Ελλάδα, έτσι και εμείς αιτούμαστε το αυτονόητο για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας σωστά και να μην υπάρξουν πρόστιμα τα οποία θα επιβαρύνουν πολίτες, επιχειρήσεις, ίσως και λογιστές. Είμαστε πρόθυμοι στο να δημιουργηθεί ένα γενικό πλαίσιο με την επίλυση των όποιων προβλημάτων (αναφερόμαστε στα τεχνικά ζητήματα, τις καθυστερήσεις από το ίδιο το δημόσιο για την ορθή υποβολή δηλώσεων κλπ κλπ) ώστε να μη χρειάζεται κάθε χρόνο να γινόμαστε επαίτες για λίγες μέρες παράταση για να καταφέρουμε το αυτονόητο. Όσο για φέτος τι νόημα έχει να λάβει κάποιος το market pass αν πληρώσει 100 ευρώ πρόστιμο για τη δήλωση του! Επίσης, ούτε εμείς δυνάμεθα να δουλεύουμε και τον Αύγουστο έως τα μεσάνυχτα… Θέλουμε να ξεκουραστούμε, να δούμε τις οικογένειες μας και φυσικά να μην αρρωστήσουμε!

Παρακαλούμε πολύ να έχουμε μία ανθρώπινη αντιμετώπιση με σεβασμό και αναγνώριση. Αιτούμαστε να παραταθούν οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των δηλώσεων έως 30 Σεπτεμβρίου.     Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της ΕΛΦΕΕ ΑΧΑΙΑΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό