17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ελλάκτωρ: Οριστικό ναυάγιο στο deal με Wade Adams

Ειδήσεις Ελλάδα

Την οριστική διακοπή των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas και την Adamas Group Limited ανακοίνωσε η Ελλάκτωρ. Οι διαπραγματεύσεις αφορούσαν την πώληση του συνόλου των μετοχών της Άκτωρ ΑΤΕ.

Όπως έχει γράψει η Ναυτεμπορική, το ναυάγιο κινητοποιεί την κατασκευαστική αγορά. Εφόσον η Άκτωρ εξαγοραστεί από μια από τις τέσσερις ανταγωνίστριες εταιρείες (ΓΕΚ Τέρνα, Άβαξ, Μυτιληναίος και Intrakat) θα διαφοροποιηθούν τα μερίδια και θα ανατραπούν οι υφιστάμενες ισορροπίες. Αν η Άκτωρ περνούσε στην ιδιοκτησία των Wade Adams και Adamas Group οι ισορροπίες θα ανατρέπονταν και πάλι αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Όπως εκτιμάται σε ένα εύλογο διάστημα από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η μη ολοκλήρωση της εν λόγω συμφωνίας αγοραπωλησίας η Intrakat, η οποία δεν κρύβει το ενδιαφέρον της να μεγαλώσει μέσω εξαγοράς άλλης ή άλλων τεχνικών εταιρειών (το έχει διατυπώσει και κατά την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου) θα υποβάλλει τη δική της πρόταση για την εξαγορά της Άκτωρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό