24.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ελλάδα 1-0: Πάλεψαν, αλλά… δεν πήραν το αποτέλεσμα οι γαλανόλευκες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 κόντρα στην Ουκρανία και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Παρά την ήττα, αρκετός κόσμος έδωσε το «παρών» για μία ακόμα φορά και αποθέωσε τις ποδοσφαιρίστριες που τα έδωσαν όλα.

Πρώτο ημίχρονο 

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για την Ελλάδα ήρθε στο 21΄ με την κάθετη της Κακαμπούκη να βρίσκει την Σπυριδωνίδου που επιχείρησε το σουτ, αλλά η 19χρονή Κέλουσι απέκρουσε με επιτυχία. 

Στο 27΄ το δυνατό σουτ της Βεατρίκης Σαρρή πέρασε πάνω από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με μια φάση διαρκείας στο 32΄ . Η απευθείας εκτέλεση φάουλ της Πέτρικ βρήκε στο δοκάρι της Νάση και στην επαναφορά η Απανασένγκο, έπειτα από αδράνεια της Ελληνικής άμυνας, κατάφερε να σκοράρει.

Δεύτερο ημίχρονο 

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το εθνικό μας συγκρότημα στο 57΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ της Σαρρή να πέρνα ελάχιστα άουτ.

Στο 71΄ καλή ευκαιρία για τις Ουκρανές να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με την Κράβτσουκ από κοντά να μην μπορεί να ευστοχήσει.

Τυχερή στάθηκε η Ελλάδα στο 74΄ με το σουτ της Χλουσένκο να περνά ελάχιστα άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι γαλανόλευκες πίεσαν περισσότερο αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν το σκορ, έχοντας μάλιστα και έντονα παράπονα για την διαιτησία. 

Βαθμολογία ομίλου 

Πολωνία   9   (7-3)

Σερβία       6   (7-3)

Ουκρανία  3   (4-6)

Ελλάδα      3   (3-9)

Τζένη Παπαδοπούλου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό