19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ελλάδα είναι και η πλαστική καρέκλα με τον φραπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την προετοιμασία που κάνει ενόψει της Eurovision και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, μίλησε η Μαρίνα Σάττι τη Δευτέρα 15 Απριλίου, λίγο πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε της Σουηδίας.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή ««Super Κατερίνα», η τραγουδίστρια απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το «ZARI» και για το αν η εικόνα που παρουσιάζεται στο δεύτερο βιντεοκλίπ του τραγουδιού αντιπροσωπεύει τη σημερινή Ελλάδα.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε τη Μαρίνα Σάττι, την άποψή της για σχόλια όπως το ότι «δεν είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και o μισοτελειωμένος φραπές», με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».

Όσο για το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι, ανέφερε: «Είναι ένα ματάκι που μου έχει πάρει ο Θάνος, που κάνω μαζί του γυμναστική και μου είχε πει ‘το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε, αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεσαι νωρίτερα». Για το φόρεμά της στη σκηνή της Eurovision, είπε: «Δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη, προς το παρόν έχει αυτό το μιξ και μαξ εφέ».

Τέλος, η Μαρίνα Σάττι είπε στην εκπομπή: «Μακάρι να τα σπάσουμε και να πούνε όλοι αυτοί ‘πω πω τι κάνανε αυτοί από την Ελλάδα’. Αυτό θέλω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό