18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του – Κλάματα και χειροκροτήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε, μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, η εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής. Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και, όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο. Ο 50χρονος σύμφωνα με το TheNewspaper.gr έφτασε το απόγευμα στο σπίτι της 18χρονης κόρης του, συνοδευόμενος από τα παιδιά του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ανακοινώθηκε η απόφαση, συγγενείς του 50χρονου ξέσπασαν σε κλάματα και χειροκροτήματα έξω από τα δικαστήρια του Βόλου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Συγκλονίστηκε το πανελλήνιο, με το άκουσμα της δολοφονίας ενός 32χρονου στον Βόλο, το βράδυ της Τρίτης (9/1), τον οποίο σκότωσε ένας 50χρονος, όταν πληροφορήθηκε πως βίαζε την κόρη του από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών!

Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά τον 33χρονο -που ήταν αδελφός της συζύγου του- με μονόκαννη καραμπίνα ιδιοκτησίας του, για την οποία είχε άδεια κατοχής και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία ομολογώντας την πράξη του.

Έπειτα μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου όπου παραδόθηκε λέγοντας ότι τον σκότωσε όταν πληροφορήθηκε, το πρωί της ίδιας ημέρας, από την 18χρονη κόρη του ότι από την ηλικία των 9 ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Το «ραντεβού θανάτου»

Ο πατέρας της 18χρονης και καθ’ ομολογίαν δράστης αρχικά πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου για να πάρει την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Στη συνέχεια μεταβαίνοντας στην Αγριά Βόλου ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν, ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου τον 33χρονο στο πρόσωπο και όταν το θύμα επιχείρησε να του πάρει το όπλο, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια, στις 21:00 περίπου το βράδυ, ο δράστης, κάλεσε στο 100 και ανέφερε ότι, προ ολίγου, πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, είχε θανατώσει έναν ομοεθνή του, καθώς είχε ενημερωθεί ότι βίαζε για πολλά χρόνια την κόρη του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επαρχιακής Οδού Βόλου Ζαγοράς κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, με τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος. Απέναντι ήταν πρόχειρα σταθμευμένο και σε λειτουργία το αυτοκίνητο του θύματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό