19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος ο ΜάκΛεμορ με εγγύηση μετά τις κατηγορίες για βιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελεύθερος προσωρινά ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Μπεν ΜάκΛεμορ αφού κατέλαβε την εγγύηση των 50.000 ευρώ και έτσι θα μείνει εκτός μέχρι και την δίκη η οποία έχει οριστεί για την 1η Ιουλίου.

Ο μπασκετμπολίστας Μπεν ΜάκΛεμορ, αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή της εγγύησης από τις φυλακές του Κλακάμας στο Όρεγκον, στις οποίες βρισκόταν μετά από καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Η υπόθεση έτσι μεταφέρεται για την 1η Ιουλίου, με τον ίδιο να περνάει το διάστημα αυτό εκτός φυλακής.

Ο Αμερικάνος, αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην ομάδα της Μπρεογκάν και όπως είναι λογικό μετά τις δημοσιεύσεις και τις κατηγορίες για βιασμό του, δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ακόμη παραμένει και άγνωστο το πότε και αν θα συμβεί. Η Ισπανική ομάδα που αγωνίζεται ωστόσο του έδωσε σχετική άδεια για να παρευρεθεί στις ΗΠΑ με σκοπό να διευθετήσει αυτό το προσωπικό ζήτημα αλλά το μέλλον του ακόμη παραμένει άγνωστο σύμφωνα με δημοσιεύματα του Gigantes.

Στην Ισπανία, και την Μπρεογκάν, ο ΜάκΛεμορ μετράει 13.7 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ. 

Θυμίζουμε ότι η είδηση γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη (10/04). Ο ίδιος βρισκόταν στην Αμερική, όπου είχε ταξιδέψει από την Ισπανία για προσωπικούς λόγους, συνελήφθη από τις Αστυνομικές Αρχές και οδηγήθηκε στις φυλακές του Όρεγκον Σίτι αντιμετωπίζοντας την κατηγορία α’ βαθμού βιασμού αλλά και λοιπά σεξουαλικά αδικήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό