18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος οπαδός- Περαιτέρω ανάλυση του dna που βρέθηκε στο μαχαίρι, ζητεί η ανακρίτρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νεα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος Έλληνας οπαδός μεγάλης ομάδας.

Επιπλέον, υποχρεούται όταν παίζει η ομάδα του, να εμφανίζεται υποχρεωτικά στο τμήμα.

Ο 35χρονος απολογήθηκε για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Περαιτέρω ανάλυση του dna

Πρόκειται για τον οπαδό, γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και αίμα του δολοφονηθέντα  Μιχάλη Κατσουρή.

Ωστόσο, η ανακρίτρια θα ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου.

Ο 35χρονος έχει υποστηρίξει ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε ήταν από συμπλοκή πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Κατσουρής έχασε τη ζωή του στη διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Έλληνες συνεργούς τους έξω από το γήπεδο της Opap Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν έχει την οποιαδηποτε εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Ο κατηγορούμενος επιστρέφει στις φυλακές του Ναυπλίου, καθώς κατά την σύλληψή του πριν από λίγες μέρες διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εις βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή του σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό