23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελεύθεροι οι 2 τελευταίοι που απολογήθηκαν για τον βιασμό της 15χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα Ρεθύμνου και οι δύο τελευταίοι της δικογραφίας για την υπόθεση πολλαπλών βιασμών της 15χρονης στον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, στους δύο άνδρες που κατηγορούνταν για ασελγείς πράξεις, ο μόνος περιοριστικός όρος που τους επιβλήθηκε είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πέντε οι προφυλακιστέοι και άλλοι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι

Μέχρι στιγμής για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν προφυλακιστεί πέντε συνολικά άτομα. Πρόκειται για τον βασικό 38χρονο κατηγορούμενο, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος βρισκόταν ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα και τέσσερις νεαροί άνδρες που φέρεται να κακοποίησαν την 15χρονη.

Την Πέμπτη 15/2, άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους με την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου. Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί και ένας 27χρονος, επίσης από τον Μυλοπόταμο, ο οποίος φέρεται να είχε σχέση με την κοπέλα, γεγονός που επικαλέστηκε. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως είναι γνωστό, ήδη στη δικογραφία, για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 38χρονος Πακιστανός.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη του κοριτσιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνει ότι είχε λάβει καταγγελία για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της 15χρονης στο Ρέθυμνο από το καλοκαίρι του 2023. 

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, το καλοκαίρι του 2023 είχε γίνει, στην «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056», ανώνυμη αναφορά, από ευαισθητοποιημένους πολίτες, για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Εντοπίστηκε η 15χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποίαν διαπιστώθηκε ο βιασμός της.

Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό