18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ελεύθερη η είσοδος για άτομα με με αναπηρία στα ματς της Παναχαϊκής

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων Αντώνης Χαροκόπος  μετά από συνάντηση που είχε με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Παναχαϊκή Βαλάντη Μπλέτσα, ενημερώνει ότι πλέον η είσοδος για άτομα με αναπηρία στα εντός έδρας ματς της πατρινής ομάδας θα είναι ελεύθερη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:  “Μετά από  επικοινωνία που είχα με τον κο Βαλάντη Μπλέτσα Τεχνικό Διευθυντή  της ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ομάδα της πόλης μας προέβει σε μία σημαντική πρωτοβουλία, να έχουν ελεύθερη είσοδο στους εντός έδρας αγώνες για όλα τα άτομα με αναπηρία, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν την Κάρτα Αναπηρίας (είτε ψηφιακά είτε σε φωτοτυπία) που εκδίδεται από την ιστοσελίδα  https://karta. epan.gov.gr/  και την ταυτότητα μαζί τους. Επίσης, για τους χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου, θα διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος, με στέγαστρο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη συνεργασία και να απευθύνω κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν την ιστορικότερη ομάδα της Πάτρας, την Παναχαϊκή μας”. 

Διαβάστε επίσης στο sportin.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό