18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΕΛΕΠΑ: Κάλεσμα σε συλλαλητήρια

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Απριλίου από Σωματεία και φορείς του Περιστερίου, στην οποία συμμετείχε και η Επιτροπή Λογιστών και Ελεγκτών Δυτικών Συνοικιών, αναδείχθηκε η ανάγκη να ενταθεί η δράση για τα ζητήματα της ακρίβειας και της ενίσχυσης του λαϊκού εισοδήματος.

Συγκεκριμένα προχωρήσαμε στην συγκρότηση της Επιτροπής Σωματείων και Φορέων Περιστερίου ενάντια στην ακρίβεια προκειμένου να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και συντονισμός των επόμενων βημάτων.

Επίσης επισημάνθηκε ότι τα ζητήματα της ακρίβειας χτυπούσαν το λαϊκό εισόδημα και πριν από την έναρξη της απαράδεκτης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε τους λαούς και να μην πάρουμε θέση ανάμεσα στους ανταγωνισμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ – Ρωσίας, απαιτώντας την απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο και διεκδικώντας ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος.

Είναι ανάγκη να αναπτυχθεί η μαχητική αλληλεγγύη, να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και τον λαό που ζει και εργάζεται στις περιοχές της Δυτικής Αθήνας, που βιώνουν με πιο έντονο τρόπο τις συνέπειες της ακρίβειας, για να μη γίνουν κατασχέσεις, να μην κοπεί κανένα ρεύμα.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η λειτουργία περιπτέρου ενημέρωσης στον πεζόδρομο της Εθν. Αντιστάσεως (Περιστέρι), με πρωινή και απογευματινή λειτουργία για πιο πλατιά ενημέρωση του λαού. Επίσης προχωράμε σε κοινοποίηση των αίτηματων μας στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 11 Απρίλη, με σκοπό να συζητηθούν άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν μία σειρά πικετοφοριών στις συνοικίες του Περιστερίου για τις επόμενες ημέρες:

Σάββατο 9 Απρίλη, στο Μπουρνάζι στις 11 π.μ. από την παλαιά πλατεία Μπουρναζίου.Κυριακή 10 Απρίλη, σε Ανθούπολη και Κηπούπολη στις 6.30 μ.μ. από την πλ. Γιαννάκου.Δευτέρα 11 Απρίλη, στον Αγ. Βασίλη – Χρυσούπολη στις 7 μ.μ. από την εκκλησία Αγ. Τριάδας απέναντι από τα «Market In».Τρίτη 12 Απρίλη, στη Ν. Ζωή στις 7 μ.μ. από τα ΚΕΠ Ν. Ζωής.

Κλιμακώνουμε με μεγάλο συλλαλητήριο των φορέων και σωματείων της περιοχής την Τετάρτη 13 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στην πλ. Δημαρχείου στο Περιστέρι.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Με τον αγώνα μας να κερδίσουμε την ενίσχυση των εισοδημάτων μας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό