23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελεονώρα Μελέτη για Μαριάντα Πιερίδη: «Το σωματοποίησα, για μένα αυτό είναι χυδαίο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα συναισθήματα που ένιωσε η ίδια παρακολουθώντας την εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, εξέφρασε μέσα από την εκπομπή της MEGA Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» ανέφερε πως παρακολουθώντας την εξομολόγηση της τραγουδίστριας έβαλε τον εαυτό της στη θέση της και ένιωσε το στομάχι της να σφίγγεται.

«Ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγεται σαν να ήμουν εγώ στη θέση της και να λαμβάνω εγώ το μήνυμα και να διαβάζω εγώ κάτι που κλονίζει έναν γάμο εννέα χρόνων και νομίζω το σωματοποίησα.

Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στη Μαριάντα Πιερίδη για το πόσο ειλικρινής έχει σταθεί στο κοινό, τους συνεργάτες της και τον εαυτό της τον ίδιο.

Και το πως έχει διαχειριστεί ψύχραιμα μια ιστορία, που είναι ιστορία κλειδαρότρυπας, και θα μπορούσε να την έχει κρατήσει για την ίδια και τον άντρα της» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχολιάζοντας την επιλογή του ατόμου που έστειλε τα συγκεκριμένα μηνύματα στη Μαριάντα Πιερίδη, ενώ βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, η Ελεονώρα Μελέτη το χαρακτήρισε χυδαίο. «Για μένα αυτό είναι χυδαίο. Για μένα είναι χυδαίο. Αυτό κρύβει μέσα σαδισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η κρίση στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη

Είναι εδώ και λίγα 24ωρα που έχει γίνει γνωστό ότι περνά σοβαρή κρίση ο γάμος της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Με τις φήμες τις τελευταίες ώρες να οργιάζουν, η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στην εκπομή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για όσα έχουν συμβεί.

Μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν στην παρουσίαση του Καλοκαίρι #Yes της έστελναν κάποια μηνύματα για τον άντρα της.

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε πως τα έψαξε και είχαν βάση, ενώ της μίλησε μετά ανοιχτά και ο σύζυγός της.

«Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια κιόλας της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν είχε χρειαστεί να το αντιμετωπίσω ξανά. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου. Μαζικά εγκεφαλικά.

Μου έστειλαν μηνύματα που αφορούσαν τον σύζυγό μου ενώ ήμουν στην εκπομπή το καλοκαίρι. Ήταν ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε. Το έψαξα πολύ, βρήκα… και μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και να είναι είναι σκληρό και είναι αιτία χωρισμού σε μια σχέση. Το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι κακός.

Όλο αυτό με έκανε να μοιράσω τις μάχες μου και να σκεφτώ ποια πρέπει να δώσω πρώτα, γιατί χρειάστηκε να δώσω κάποιες μάχες. Είχα μεγάλη στήριξη από την Φελίσια και από την διευθύντριά μου στο κανάλι, την Ιζαμπέλλα. Η γυναίκα, να ΄ναι καλά γιατί με έβαλε κάτω και μου μίλησε και ίσως να μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα εκείνη τη στιγμή», είπε αρχικά και μεταξύ άλλων η Μαριάντα Πιερίδη με βουρκωμένα μάτια, έχοντας απέναντί της την Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό που είδα στα μηνύματα ήταν ολοφάνερο», τόνισε σε άλλο σημείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό