18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Έχω ψηφίσει δυο φορές ΝΔ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είναι η δεύτερη φορά που έχει ψηφίσει ΝΔ, ψήφισα το 2019 και το 2023, ταυτίζομαι με τις πεποιθήσεις του κόμματος» είπε στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη για την απόφασή της να διεκδικήσει τον σταυρό μέσα από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις κάλπες της 9ης Ιουλίου. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε πως η πρόταση της έγινε πολύ αργά και δεν είχε το χρόνο να αναλύσει την απόφασή της. «Έπρεπε να απαντήσω μέσα σε τρεις ημέρες, ρώτησα δυο πολύ σημαντικά πρόσωπα, τον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Ευαγγελάτο.  «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μού εμπνέει εμπιστοσύνη, σταθερότητα και ασφάλεια», προσέθεσε. 

Για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε πως έχει φέρει έναν «νέο αέρα στην προσπάθεια που κάνει», σημείωσε ωστόσο πως ακόμη δεν έχει δει την πολιτική του ατζέντα και αυτά που προτείνει. «Θα είναι μια πρόκληση για αυτόν οι κάλπες που έρχονται» σημείωσε. 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένα από τα πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική της πορεία, σχολίασε από την πλευρά του, πως η Ελεονώρα Μελέτη ήταν στα σχέδια του Mega για την επόμενη χρονιά και η απόφασή της δεν σχετίζεται με το τηλεοπτικό της μέλλον στο «μεγάλο κανάλι«.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό