24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ελβετία: Μεγάλη φωτιά σε βιομηχανικό κτήριο έξω από τη Ζυρίχη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πυκνός μαύρος καπνός είναι ορατός από μίλια μακριά από τη μεγάλη φωτιά σε βιομηχανικό κτήριο έξω από τη Ζυρίχη

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε βιομηχανικό κτήριο στο Σπράιτενμπαχ, έξω από τη Ζυρίχη, μετέδωσε σήμερα η ελβετική ραδιοφωνία και τηλεόραση SRF.

«Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι μέσα στο κτίριο γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στο κτίριο επί του παρόντος», δήλωσε ο Άντριαν Μπέρι εκπρόσωπος της αστυνομίας στο καντόνι Άαργκαου. «Υπάρχει πολύ δυνατός καπνός και το κτήριο καίγεται ακόμη».

Ο εκπρόσωπος είπε στο Reuters ότι το κτήριο φαίνεται να είναι μια εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση εύφλεκτων υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή δρόμων.

In der Schweiz blockierte ein Grossbrand die Strasse von Zürich in die Hauptstadt

Das Feuer brach im Industriegebiet von Spreitenbach aus, Augenzeugen berichteten von Explosionen und RauchschwadenAutobahn Zürich-Bern musste gesperrt werden, pic.twitter.com/pg2d1Fedci

— Robbie (@Robbii1789) May 29, 2022

Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται στο σημείο με μεγάλη δύναμη, μετέδωσε η ελβετική ραδιοφωνία και τηλεόραση SRF, προσθέτοντας ότι πυκνός μαύρος καπνός είναι ορατός από μίλια μακριά.

Η εφημερίδα Tagesanzeiger, στην ηλεκτρονική της έκδοση, δείχνει στήλες καπνού να υψώνονται στον ουρανό από το σημείο αυτό.

Grossbrand in #Spreitenbach: Eine Industriehalle mit eingelagertem Bitumen ist in Brand geraten. Auch abgestellte Lastwagen fingen an zu brennen. Teile wurden vom Wind Richtung A1 getragen und steckten dort das Autobahn-Bord in Brand. Löscharbeiten dauern an. pic.twitter.com/nRXZPkLmA1

— SRF Regionaljournal (@srfaarau) May 29, 2022

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό