24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Παντρεύτηκε τον Νεκτάριο Λεμονίδη – Βίντεο από τον γάμο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Παντρεύτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκέμβρη παρουσία καλών της φίλων και συναδέλφων. Ήταν όλοι εκεί!

16
SHARES

Tα σκαλιά της εκκλησία ανέβηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκέμβρη παρουσία καλών της φίλων και συναδέλφων. Η πρώην παίκτρια του Survivor παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Τη νύφη συνόδευσε ο καλός της φίλος Zeraw από τους Vegas. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 18:00 όμως καθυστέρησε λίγο λόγω βροχής.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv:

Ελέτσι σε Μπακοδήμου: «Έλα στον γάμο γιατί θα έχουμε γαμπρούς, βρήκα καρδιολόγο στην Καινούργιου»

Λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας συνδέθηκε με την εκπομπή «Γεια σου».

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης, γαλαντόμος. Θα είχα άσχημο για την Κατερίνα; Είναι ωραίος, αδύνατος και γυμνασμένος. Μαράκι δεν σου είπα, θα βάλω και το δικό σου όνομα», είπε στον διάλογό της με τη Μαρία Μπακοδήμου, η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η παρουσιάστρια απάντησε με χιούμορ: «Όχι, όχι, όχι γιατί αν σβηστεί το δικό μου κι όχι της Καινούργιου, θα αρχίσει να λέει ότι οι παλιές παρουσιάστριες δεν αφήνουν τις καινούριες».

«Μαράκι σε περιμένω κι εσένα γιατί θα υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι γαμπροί. Για την Καινούργιου έχω έναν καρδιολόγο να της απαλύνει την καρδούλα της» της είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Μην ξεχάσεις να με γράψεις, να σκάσει η Καινούργιου» είπε τέλος η Μαρία Μπακοδήμου, γελώντας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό