22 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Γύρω στις 50.000 ευρώ θα στοιχίσει ο γάμος μας, είναι κιμπάρης ο άντρας μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Γύρω στις 50.000 ευρώ θα στοιχίσει ο γάμος μας, είναι κιμπάρης ο άντρας μου»

Κι άλλες λεπτομέρειες για τον γάμο της μοιράστηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε δηλώσεις που έκανε μέσω της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον μέλλοντα σύζυγό της, Νεκτάριο, η ίδια σχολίασε πως: «Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο άνδρας μου θα μου πάρει τη θέση και ότι είναι influencer. Του έχουν κάνει αιτήματα στα social media πολλές γυναίκες και εννοείται ότι δεν κάνει την αποδοχή. Άμα καμία του στείλει μήνυμα της απαντάω εγώ και λέω “γεια σου αγαπημένη μου, είμαι Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Λεμονίδου αγάπη μου, όλα καλά;”».

Στην πορεία, τη ρώτησαν για το κόστος του γάμου τους, κάτι στο οποίο και απάντησε: «Κόστισε ο γάμος, δεν θέλω να το ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του ‘χω πει και λίγο ψέματα» και μετά παραδέχτηκε ότι ο γάμος έχει κοστίσει περίπου 50.000 ευρώ. «Να σου πω κάτι είναι κιμπάρης, είναι large, γαλαντόμος δεν μου έχει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα, με έχει βασίλισσα» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος» είπε ο μέλλοντας σύζυγός της

Λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της, το οποίο κοστίζει 13.500 ευρώ, η πρώην παίκτρια παρουσίασε τον γιατρό που θα παντρευτεί.

Πρόκειται για τον Νεκτάριο Λεμονίδη, με τον οποίο μίλησαν στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αντάλλαξαν μερικά φιλιά. «Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Το πήγα θαρραλέα και είπα ότι βγει. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ. Όταν έχεις κάποιον που είναι αυτός που θέλεις, δεν περιμένεις πολύ για να παντρευτείς» είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ήθελα να “κλέψω” λίγο από την δημοσιότητα της Ελίζαμπεθ. Αυτή είναι το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι ένας αφανής ήρωας. Έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία η Ελίζαμπεθ, αλλά δεν θα τα πω. Δεν χρειάζεται να είμαστε συνεχεία μαζί, λίγο και καλό».

Αναφερόμενος στην ημέρα του γάμου τους, ο Νεκτάριος Λεμονίδης είπε πως δεν ξέρει εάν θα χορέψει ζεϊμπέκικο. Σε αλλο σημείο παραδέχτηκε ότι φωνάζει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι του «ερωτιάρα γυναίκα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκαν για τον μήνα του μέλιτος, ο σύντροφος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι γύρισε και της είπε: «Εσύ θέλεις Μπαλί..» με τη μέλλουσα σύζυγό του να ενθουσιάζεται στην ιδέα. «Θα πάμε;» τον ρώτησε. «Αν είσαι καλη μαζί μου…» της απάντησε.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό