20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Alberto Botía: Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για την βάπτιση του γιου τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 2023 ήταν μία χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη της Ελένης Φουρέιρα, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Η pop star δημιούργησε μετά από χρόνια με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή Alberto Botía την δική τους οικογένεια με τον ερχομό του γιου τους, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 7/2. Η Ελένη Φουρέιρα για μεγάλο χρονικό διάστημά κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα social media, στην οποία και αντιμετώπισε δυσκολίες.

Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα και ο Alberto Botía θα περάσουν την πρώτη τους Πρωτοχρονιά αγκαλιά με τον γιο τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση του γιού τους. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Alberto Botía προγραμματίζουν την βάπτιση του μικρού και προσπαθούν να διευθετήσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να βρεθεί χρόνος. Υπάρχουν δύο περίοδοι μέσα στο έτος που θεωρούνται κατάλληλες για να πραγματοποιηθεί η βάπτιση. Την άνοιξη πριν ξεκινήσει η περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα, ή προς το τέλος του καλοκαιριού, όταν θα έχει τελειώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει και νονά του γιου της πολύ καλής φίλης και συνεργάτιδάς της, την PR Manager της Panik Records Λία Παπαδοπούλου, η οποία είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό