16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελένη Ράντου και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος καλεσμένοι απόψε

Ειδήσεις Ελλάδα

Απόψε, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανοίγει το πλατό της εκπομπής του «The 2NightShow» για να υποδεχτεί λαμπερά πρόσωπα από την ελληνικό σόουμπιζ.

Ελένη Ράντου/: Αντ1

Πρώτη του καλεσμένη είναι η Ελένη Ράντου. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξηγεί γιατί όλη της τη ζωή διάλεγε τον δύσκολο δρόμο, γιατί αισθανόταν ντροπή για την εμφάνισή της, αλλά και πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις φοβίες της. Ακόμα απαντά σε μερικά ακόμα πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα όπως:

Πώς την ερωτεύτηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου;

Γιατί είναι υπερπροστατευτική με την κόρη της και γιατί θα είναι η χειρότερη πεθερά;

Για ποιο λόγο δεν θα ήθελε να ξαναδουλέψει στην τηλεόραση;

Αμέσως, μετά απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί ο ΑλέξανδροςΑντωνόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός, με χιουμοριστική διάθεση,  εξηγεί γιατί δεν αγαπάει τα Χριστούγεννα, αλλά και για ποιο λόγο τού προκαλούν υστερία τα γενέθλια. Ποια περίεργη συγκυρία τον έκανε παρουσιαστή ειδήσεων στην ΕΡΤ; Τι θυμάται από τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού; Που έχει τοποθετήσει το Όσκαρ της;

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος/: Αντ1

Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, στο πλατό θα εισβάλουν οι δύο μικροί συμπρωταγωνιστές του, στην κινηματογραφική ταινία Κουραμπιέδες από χιόνι, Σπύρος Ντούγιας και η Αριάδνη Βέλλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό