18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με follower από την Άνδρο και η αποκάλυψη: «Πέρασαν 9 χρόνια και…»

Ειδήσεις Ελλάδα

H Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία της που είναι στη βεράντα του σπιτιού της στα Μελίσσια και έπιασε ψιλή κουβέντα με μία follower από την Άνδρο.

Η διαδικτυακή της φίλη αποκάλυψε κάτω από τη φωτογραφία της παρουσιάστριας: «Κάποτε ,εν έτει 2014, είχαμε έρθει από την Άνδρο με την τότε τάξη στην εκπομπή σου. Μεχρι να ετοιμαστεί όλο αυτό, να κανονιστεί, να γίνει σωστή συνεννόηση, δεν το πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε να έρθουμε. Τελικα όλα έγιναν τόσο ομαλά και αθόρυβα (χάρη σε σένα) που ο φόβος μου και οι αρνητικές σκέψεις μου ηττήθηκαν με μιας. Σου φέραμε και τα αγαπημένα σου λεμόνια .Όταν τελείωσε η εκπομπή και μιλήσαμε για λίγο (πάντα με την έννοια σου προς τα παιδιά και αν όλα είναι εντάξει) γύρισες και μου είπες μια από τις πιο σοφές κουβέντες που άκουσα στη ζωή μου: “Μαρία, μην φοβάσαι να τολμάς και να ρισκάρεις. Να φοβηθείς μόνο όταν καταλάβεις ότι δεν τόλμησες και δεν ρισκαρες…” Δεν το διάβασα κάπου, δικά σου λόγια είναι, τα κρατώ χρόνια τώρα ,και είπα να στο θυμίσω και να το μοιραστώ🙏🙏 Ελένη μου ,σε ευχαριστώ!🌹»

Και προς έκπληξη τόσο της διαδικτυακής της φίλης αλλά και όσων την ακολουθούν απάντησε η Ελένη Μενεγάκη: «αχ Μαρία ! Τι μου θύμησες ! Πέρασαν 9 χρόνια !!

Πάντως όπως βλέπεις τα πιστεύω μου για την ζωη παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο !!!»!

Και η follower της τόνισε: «Και τα αναλλοίωτα πιστεύω του Ανθρώπου συνάδουν με τον χαρακτήρα του !😉💛❣️🌹 Καλό καλοκαίρι με μυρωδιές σαν τα αγαπημένα σου λεμόνια!»!

Photo 1/5

Με αφορμή μια φωτογραφία της έπιασε ψιλή κουβέντα με μία φίλη της από την Άνδρο. 

Photo 2/5

Αυτή τη φώτο πόσταρε από τη βεράντα της στα Μελίσσια. 

Photo 3/5

Μία διαδικτυακή της φίλη αποκάλυψε τη συνάντηση που είχαν. 

Photo 4/5

Το μήνυμα της follower της. 

Photo 5/5

O  διάλογος με τη “φίλη” της. 

ΔΕΣ ΤΗ – 5 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό