24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκτός τελικού League Cup ο Άρνολντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πλήγμα στην Λίβερπουλ, εκτός τελικού League Cup ο Αλεξάντερ Άρνολντ, εξαιρετικά αμφίβολος και για το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο τον οποίο τον ταλαιπωρούσε για πάνω από ένα μήνα. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ, αντιμετωπίζει νέο και μάλιστα στο ίδιο σημείο, το οποίο αποκόμισε στο ματς εναντίον της Μπέρνλι.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ, ξεκίνησε βασικός στο ματς της Λίβερπουλ εναντίον της Μπέρνλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή, στην ανάπαυλα λόγω ενοχλήσεων στο ίδιο  πόδι με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε αρκετό διάστημα.

Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα στην Αγγλία αλλά και ο έμπιστος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 25χρονος αναμένεται να χάσει το τελικό League Cup εναντίον της Τσέλσι που έχει καθοριστεί για τις 15 Φεβρουαρίου αλλά ακόμη κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στο ντέρμπι εναντίον της Μάνστεστερ Σίτι στις 10 Μαρτίου για την Premier League.

O Άγγλος αριστερός μπακ μετράει 29 φετινές συμμετοχές, με την φανέλα της Λίβερπουλ και η παρουσία του στα ματς κρίνεται σημαντική. Το επόμενο διάστημα θα γίνει ξεκάθαρο αν το έχει ξεπεράσει πλήρως και ίσως αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με τους οπαδούς των «Reds» να ελπίζουν σε ένα… θαύμα.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό