23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εκτός Πινέδα και Πόνσε στον «τελικό» με Άγιαξ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μία σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στον Άγιαξ (14/12, 22:00) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αλλά ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ορμπελίν Πινέδα και Εζέκιελ Πόνσε, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν με την ομάδα στο Άμστερνταμ. Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» χρειάζεται να μην ηττηθεί για να συνεχίσει στα νοκ-άουτ του Conference League.

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν ταξίδεψαν στην Ολλανδία μαζί με την αποστολή, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας. Παράλληλα, εκτός για το κρίσιμο αυτό ματς είναι δεδομένα και οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Σέρχιο Αραούχο, αλλά και ο τιμωρημένος Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα κόντρα στην Μπράιτον στην OPAP Arena.

Από την άλλη μεριά, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν προπονητής του Άγιαξ είχε να σχολιάσει για την ομάδα του και την ΑΕΚ: «Ο Μπεργκβάιν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς θα λείψει, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αύριο δεν θα αγωνιστεί. Ο Μπρόμπεϊ είναι έτοιμος. Προπονήθηκε κανονικά χθες και δεν έχει πρόβλημα. Γνωρίζω μερικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρω τον Μάνταλο, τον Ρότα, τον Γαλανόπουλο και τον Αθανασιάδη.

Εάν κάνουμε μια σύγκριση σε σχέση με πέντε εβδομάδες πιο πριν, νομίζω πως τα πηγαίνουμε καλά. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα. Ήρθα στη μέση της σεζόν, χωρίς προετοιμασία. Δεν μπορώ να περιμένω ραγδαίες αλλαγές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό