19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εκτός νοσοκομείου ο Εντινκά της Ρόμα μετά το καρδιακό επεισόδιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης «πάγωσε» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κυριακής (14/04) ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα. Στο 71ο λεπτό του αγώνα, ο Έβαν Εντινκά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το γήπεδο και ο διαιτητής της αναμέτρησης να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας της πρωτεύουσας, ο ίδιος παρέμεινε στο Santa Maria Della Misericordia για περαιτέρω εξετάσεις, έχοντας ξεπεράσει τον όποιον κίνδυνο διέτρεχε η ζωή του μέχρι εκείνο το σημείο. Το ζήτημα επιστροφής του στη δράση μπορεί να περιμένει αφού επρόκειτο για κρίσιμο καρδιακό επεισόδιο αθλητή, ένα ακόμα τα τελευταία χρόνια που έχουν πλήξει το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Εν τέλει, μετά από ένα σχεδόν εικοσιτετράωρο επίβλεψης από τους γιατρούς, ο Εντινκά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έχοντας δείξει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε κάθε εξέταση και έλεγχο όπου υπεβλήθη. Επιπλέον, αναμένεται η μεταγενέστερη ημερομηνία κατά την οποία θα παιχτεί ο εναπομείναντας χρόνος του αγώνα ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Ρόμα.

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως οι άνθρωποι των «τζιαλορόσι» έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους τόσο στους ανθρώπους της Ουντινέζε για την άμεση κινητοποίησή τους κατά το περιστατικό, στον διαιτητή της αναμέτρησης που διέκοψε το παιχνίδι, βάζοντας τα αθλητικά δρώμενα σε δεύτερη μοίρα, αλλά φυσικά και στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό