23.8 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Εκτός Κόπα Αμέρικα οι Ριτσάρλισον, Κασεμίρο και Ζεσούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η άφιξη του νέου τεχνικού στον πάγκο της Βραζιλίας έφερε ανακατατάξεις στην ομάδα και κόπηκαν από την αποστολή ονόματα από το πάνω… ράφι. Συγκεκριμένα οι Κασεμίρο, Γκάμπριελ Ζεσούς, , Ριτσάρλισον αποφασίστηκε από τον, νέο προπονητή Ντοριβάλ, να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή της σελεσάο για τα κρίσιμα παιχνίδια, και έτσι δεν θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους.

Μεγάλη έκπληξη, μάλιστα έχει προκαλέσει, η εξέλιξη να μείνουν έξω τοπ ονόματα μερικών Βραζιλιάνων. Εκτός των Κασεμίρο, Ζεσούς, και Ριτσάρλισον αποφασίστηκε να μην ακολουθήσουν την αποστολή ούτε οι Άντονι, Μπρέμερ αλλά και του Ματέους Κούνια. Αντιθέτως, στην αποστολή της θα βρίσκεται για πρώτη φορά σε κάποιο μεγάλο τουρνουά ο 17χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση από κάποιον από τους ποδοσφαιριστές, μιας και το εν λόγω γεγονός αλλά και το πως εξελίχθηκε εντέλει η κατάσταση σίγουρα θα τους άφησε άναυδους. Το Κόπα Αμέρικα, αναμένεται να ξεκινήσει σε σχεδόν ένα μήνα, και η ανυπομονησία για όλους τους παίκτες ήταν μεγάλη. Η πρώτη αντίπαλος της «σελεσάο» αναμένεται να είναι η Κόστα Ρίκα σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Βραζιλία στις 25/6 

Αναλυτικά η αποστολή της Βραζιλίας: Άλισον, Έντερσον, Μπέντο, Ντανίλο, Γιαν Κόουτο, Μπεράλντο, Μιλιτάο, Γκάμπριελ, Μαρκίνιος, Αράνα, Γουέντελ, Αντρέας Περέιρα, Ντόουγκλας Λουίς, Ζοάο Γκόμες, Πακετά, Έντρικ, Εβανίλσον, Μαρτινέλι, Ραφίνια, Ροντρίγκο, Σαβίνιο και Βινίσιους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό