19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εκτός εαυτού ο Τσάβι που… την πλήρωσε ξανά για την αντίδρασή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, ήταν σε μια έξαλλη κατάσταση καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η κατάσταση όμως ήρθε να κορυφωθεί για εκείνον, όταν κάποια στιγμή στο ματς μετά από ένα σφύριγμα που δεν του άρεσε καθόλου εκείνος ξεκίνησε να κλωτσάει αντικείμενα να τα χώνει στον διαιτητή, και τελικά ο ρέφερι να τον αποβάλλει από το παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα, τελείωσε το ταξίδι της στο Chamapions League, μετά την ανατροπή που δέχθηκε από τους Παριζιάνους στο «Καμπ Νου». Η ομάδα του Τσάβι αν και ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι ώστε να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, και μάλιστα ήταν και εκείνη όπου βρήκε δίχτυα πρώτη. Στο τέλος αντίκρυσε την Παρί να κάνει μια ανατροπή που θύμιζε τα παλιά (σεζόν 2020-21) και να της… παίρνει την μπουκιά από το στόμα. 

Ο Τσάβι έζησε όπως είναι λογικό όλο το παιχνίδι μέσα στο… πάθος από το πάγκο των «μπλαουγκράνα» και οι στιγμές έκρηξης του δεν θα μπορούσαν να λείπουν.Μια απόφαση που ήταν από την συμπεριφορά του αντίθετη με εκείνον τον πυροδότησε με αποτέλεσμα να κλοτσάει αντικείμενα στον πάγκο, και να ψέλνει κάτι γαλλικά προς τον διαιτητή.  Όταν αυτό μάλιστα έγινε αντιληπτό από τον ίδιο η αποβολή του ήταν μονόδρομος.

Ο Τσάβι έδωσε συνέχεια και μετά το παιχνίδι κάνοντας ειδική αναφορά στις διαιτητικές αποφάσεις. «Είναι ντροπή που η δουλειά μιας σεζόν ολοκληρώθηκε λόγω μιας διαιτητικής απόφασης. Είμαστε νευριασμένοι. Ήμασταν οργανωμένοι όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα. Θα μου άρεσε να παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα σε όλο το ματς. Ήταν εντελώς αχρείαστη η κόκκινη κάρτα», δήλωσε ο Τσάβι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό