30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Εκπτώσεις έως 90% σε γνήσια κλειδιά Windows 10 Pro και Office 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχει αρχίσει να μπαίνει ο προγραμματισμός για την επιστροφή στην…κανονικότητα του Σεπτεμβρίου. Για αρκετό κόσμο ο Σεπτέμβριος εξακολουθεί να αποτελεί την έναρξη της νέας χρονιάς, είτε είναι μαθητές – φοιτητές, είτε εργαζόμενοι που έχουν μείνει ψυχολογικά σε αυτό το «μέτρημα» από τα μαθητικά τους χρόνια. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ανανεωθείς για τη νέα σεζόν;

Με μια επίσκεψη στο κατάστημα Godeal24 μπορείς να φρεσκάρεις τον παλιό υπολογιστή σου αναβαθμίζοντας το λειτουργικό σύστημα του και τη σουίτα Office στις πιο σύγχρονες εκδόσεις που προσφέρει η Microsoft, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συγκεκριμένα, με μόλις €7.25 μπορείς να αγοράσεις γνήσια άδεια χρήσης Windows 10 Pro και να λάβεις την αναβάθμιση στο Windows 11 εντελώς δωρεάν εάν έχει γίνει διαθέσιμο για τον υπολογιστή σου, ενώ με μόλις €24.25 περνάς και Office 2021 για να είσαι απόλυτα έτοιμος.

Το κατάστημα Godeal24 σας προσφέρει εγγυημένα 100% γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς αγοράζει τις σχετικές άδειες χρήσης από εταιρείες που δεν τα χρησιμοποιούν πλέον και τα μεταβιβάζει σε ιδιώτες. Η Godeal24 γνωρίζει πλήρως το “ιστορικό” κάθε άδειας χρήσης που πουλάει, ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν χωρίς προβλήματα.

Χωρίς την χρήση κάποιου κουπονιού θα βρείτε τα παρακάτω:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62%:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50%:

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue”.

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order”.

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods”, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό