25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκπρόσωποι της showbiz αποχαιρετούν την 21χρονη μαχήτρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία από τον Ιούνιο του 2020 έως και σήμερα, έδινε σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου. 

Το νεαρό κορίτσι “έφυγε” απο τη ζωή, λίγες μέρες μετά τα 21α γενέθλιά της, ενώ βρισκόταν σε εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον, παλεύοντας με όλη της την ψυχή και το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη της, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της.

Όλο αυτό το διάστημα της περιπέτειάς της, η Ραφαέλα, είχε γίνει πολύ γνωστή απο τα βίντεο που ανέβαζε στο ΤικΤοκ μέσα απο το νοσοκομείο, δίνοντας ένα γενναίο παράδειγμα με τον τρόπο που αντιμετώπιζε την ασθένεια της.

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου της, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα απο τα social media καθώς το νεαρό κορίτσι τους είχε κερδίσει με το κουράγιο και την δύναμη της ψυχής της.

Ανάμεσά τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: 

«Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η χαμογελαστή Ραφαέλα. Λυπάμαι και πονάω όταν μαθαίνω πως τόσο νέοι άνθρωποι φεύγουν από την πιο ύπουλη αρρώστια ονόματι καρκίνος.

Αυτό το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι είχα την τιμή να την ‘γνωρίσω’ μέσω των social media όταν σε ανάρτηση της τραγουδούσε το ‘Ό,τι θες’. Μία μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας. Αντίο Ραφαέλα, μου έδωσες ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα, να μην τα παρατάω και να παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή».

Το ίδιο λυπημένη ήταν και η Κατερίνα Καινούριου η οποία ανήρτησε ένα story στο instagram: 

«Πόση θλίψη… Καλό παράδεισο υπέροχη Ραφαέλα. Έδωσες μια γενναία μάχη και μας συγκίνησες όλους. Δυστυχώς δεν τα κατάφερες. Πόσο κρίμα…»

Πηγή: Instagram

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό