25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκπρόσωποι της Αλ Χιλάλ ταξίδεψαν στο Παρίσι για να υπογράψουν τον Βεράτι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
27.06.2023 | 23:14

@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Αλ Χιλάλ προκάλεσε δύο μεγάλα “μπαμ” με την απόκτηση των Νέβες και Κουλιμπαλί αλλά δεν σταματάει εκεί, με την “Equipe” να αποκαλύπτει πως έστειλε απεσταλμένους στο Παρίσι για να διαπραγματευτούν την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι από την Παρί.

Η Σαουδική Αραβία κάνει… πάρτι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με τους συλλόγους της να χτυπούν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά για να δυναμώσουν το πρωτάθλημά τους και η Αλ Χιλάλ είναι μία εξ αυτών.

Το έδειξε μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο όταν σκόρπισε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, για να πάρει αρχικά τον Ρούμπεν Νέβες από την Γουλβς και κατόπιν τον Καλιντού Κουλιμπαλί από την Τσέλσι. Φαίνεται ωστόσο πως αυτά τα δύο σπουδαία deals άνοιξαν την όρεξη των ανθρώπων της για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό “χτύπημα”.

A delegation from Al-Hilal are in Paris to try to sign Marco Verratti!

The Saudis haven’t made any offers to PSG for the Italian so far, whose contract expires in June 2026.

(Source: @lequipe ) pic.twitter.com/pYmJtrVX8T

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive)
June 27, 2023

Αυτό έχει ως πρωταγωνιστή τον Μάρκο Βεράτι, με την “Equipe” να αποκαλύπτει πως μία αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ βρίσκεται στο Παρίσι για να προσπαθήσει να πάρει τον Μάρκο Βεράτι.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο σύλλογος του Ριάντ επιθυμεί εδώ και καιρό τον Ιταλό διεθνό μέσο, που έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2026, με τους Σαουδάραβες να μην έχουν καταθέσει ακόμη κάποια προσφορά για χάρη του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό