22 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Live τα αποτελέσματα στη Χαλκιδική

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου «συγκρούονται» σήμερα για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής. Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική μέσα από το

Τα πρώτα αποτελέσματα από τη Χαλκιδική έρχονται από τα Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 81 ψήφους και ο Γιώργος Παπανδρέου 4.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη Χαλκιδική

Παλαιόχωρα Χαλκιδικής

81 Ανδρουλάκης

13 Παπανδρέου

Παναγία Χαλκιδικής

116 Ανδρουλάκης

12 Παπανδρέου

Χανιώτη Χαλκιδικής

119 Ανδρουλάκης

13 Παπανδρέου

Νίκος Ανδρουλάκης ή Γιώργος Παπανδρέου; Κορυφώνεται η αγωνία για το ποιος θα αναδειχθεί αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής καθώς σε λίγες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Στη «μάχη» της ψηφοφορίας έχει ριχτεί από το πρωί της Κυριακής η Χαλκιδική. Μέσα από το live blog του θα μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα για τη Χαλκιδική αλλά και για όλη την επικράτεια με το που ανακοινωθούν τα πρώτα exit poll.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς ψήφισε η Χαλκιδική θα ανακοινωθούν με το κλείσιμο της κάλπης, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναμένεται η πρώτη ενσωμάτωση, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου στον δεύτερο γύρο, έχουν μόνον όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό