22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εκκωφαντικός ήχος από βελτιωμένο Toyota GR Yaris, με anti-lag και 350 άλογα στο δυναμόμετρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το GR Yaris είναι ένα εξαιρετικό hot hatch, που αποδείχθηκε μια ακόμα εντυπωσιακή επιτυχία για την Toyota από τότε που παρουσιάστηκε το 2020. Όταν βγαίνει από το εργοστάσιο, ο 1,6-λίτρων 3κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας αποδίδει 268 ίππους και 370 Nm ροπής, καθιστώντας το ιαπωνικό μοντέλο εξαιρετικά δημοφιλές στη σημερινή αγορά, η οποία αποτελείται από ελάχιστες προτάσεις.
Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι ότι ο κινητήρας έχει μεγάλο tuning potential, και έχει αποτελέσει project για πολλούς βελτιώτες και “σκαλίσματα”.

Στο παραπάνω έρχεται από το δυναμόμετρο της Biesse Racing, η οποία έχει έδρα το Bergamo της Ιταλίας και θα δεις ένα Toyota GR Yaris εξοπλισμένο με νέα “straight-pipe” εξάτμιση, με μονή απόληξη, νέο αγωνιστικό εγκέφαλο της Syvecs, ανθρακονημάτινο airbox της C-TECH, intercooler της Wagnertuning και anti-lag, με την απόδοση του να έχει φτάσει τα 350 άλογα.
Ωστόσο, αυτό που κάνει ιδιαίτερο αυτό το GR Yaris είναι ο εκκωφαντικός ήχος της εξάτμισης, με τη χροιά του να θυμίζει αυτή του αγωνιστικού GR Yaris που τρέχει στο WRC.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό