22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Εκδίκηση» για τη Γιουβέντους στο Κύπελλο από τη Λάτσιο του Μανδά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γιουβέντους, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, επικράτησε της Λάτσιο 2-0 του Χρήστου Μανδά για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Ο Φεντερικό Κιέσα «άνοιξε» το σκορ στο 50ο λεπτό, ενώ ο Ντούσαν Βλάχοβιτς λίγο μετά (64′), έκανε το 2-0 και «σφράγισε» την νίκη για τον σύλλογό του. Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου στο «Ολίμπικο».  

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες, καθώς οι δύο ομάδες έπαιζαν άκρως παθητικά. Ωστόσο, στο 39ο λεπτό, η Λάτσιο έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λουίς Αλμπέρτο, να στοχεύει το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων μετά από σέντρα του Πάτρικ. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Αντρέα Καμπιάσο έβγαλε μία «ονειρική» κάθετη πάσα για τον Κιέσα, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Χρήστο Μανδά με ωραίο τελείωμα, για να κάνει το 1-0 στην αναμέτρηση (50′). 

Στο 64΄ η Γιουβέντους κατάφερε και διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Γουέστον Μακ-Κένι έβγαλε μία πάσα-κλειδί στον Βλάχοβιτς, ο οποίος με ένα απλό σουτ, «εκτέλεσε» τον Έλληνα κίπερ για το τελικό 2-0 στο ντέρμπι. 

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Κόστιτς (89′ Σάντρο), Ραμπιό, Λοκατέλι, Μακ-Κένι (89′ Αλκαράζ), Καμπιάσο (81′ Γουεά), Κιέσα (81′ Γιλντίζ), Βλάχοβιτς (86′ Κεν)Λάτσιο (Ίγκορ Τούντορ): Μανδάς, Πάτρικ (46′ Κασάλε), Ρομανιόλι, Ζίλα, Ζαγκάνι (14′ Ίσακσεν), Βεσίνο, Γκεντουζί, Μάρουσιτς, Άντερσον, Αλμπέρτο (72′ Καμάντα), Ιμόμπιλε (72′ Καστεγιάνος)

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό