16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση του ΕΟΤ για τόνωση των last minute κρατήσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Γεύσεις χρώματα και αρώματα Ελλάδας συνοδεία ελληνικής μουσικής κατέκλυσαν την περασμένη εβδομάδα μία από τις πιο trendy περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας (Southbank στο κεντρικό Λονδίνο), στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των κρατήσεων «τελευταίας στιγμής» προς Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι.

Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον βρετανικό tour operator «Οn the Beach», στο πλαίσιο του κοινού διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ με tour operators στη βρετανική αγορά για το 2023. Ο tour operator «Οn the Beach» είναι από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας, που προσφέρουν πακέτα προς Ελλάδα και κατέχει την πέμπτη θέση στην πώληση πακέτων διακοπών με περισσότερους από 2 εκατ. ταξιδιώτες.

Από αριστερά, Κωνσταντίνος Μαρής, υπεύθυνος Πωλήσεων των Stella Hotels Collection, η Ελένη Σκαρβέλη, προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμ. Βασιλείου & Ιρλανδίας, κι ο Δημήτρης Τζιράκης, ιδιοκτήτης των Stella Hotels Collection

Προσκεκλημένοι στην ελληνική βραδιά ήταν 180 αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard και περίπου 20 εκπρόσωποι βρετανικών media και foodie influencers. Συμμετείχαν εκπρόσωποι των ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Grecotel, IKOS Resorts, Mitsis Hotels, Stella Hotels Collection και Voulgaris Hospitality Group.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών και γαστρονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις:

Celebrity chef Masterclasses, από την κ. Ειρήνη Τζώρτζογλου, νικήτρια του Βρετανικού Master Chef 2019 με χρήση πρώτων υλών, συνταγών και γαστρονομικών συμβουλών από την ΕλλάδαΕπίδειξη παρασκευής summer cocktail με βάση τη μαστίχαΜasterclass ελληνικού μελιούΟινογευσία ελληνικών ποικιλιών από Έλληνα sommelierΔράση με στοιχεία εκμάθησης γλυπτικής ελληνικών αγαλμάτων.

Μουσικοχορευτικό event με παροχή εδεσμάτων ελληνικής γαστρονομίαςΓευσιγνωσία ελληνικών τοπικών προϊόντων – προσφορά του OdyseaΚλήρωση 4 πακέτων δωρεάν διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών ομίλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό