21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Δημήτριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ειδική επιχείρηση προχώρησε η Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι περιμετρικά γνωστού εμπορικού πολυκαταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή, μετά τους οποίους έξι ανήλικοι προσήχθησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Συνολικά 52 άτομα ελέγχθησαν από τους αστυνομικούς, από τα οποία 45 ήταν ανήλικοι, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την αστυνομία, σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα συλλέγοντα στοιχεία θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Όπως συμπληρώνει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της, ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό