25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Εθνική Πορτογαλίας: Πρόταση σε Μουρίνιο για να αναλάβει τα «ηνία» της

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την εθνική Πορτογαλίας και σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Gazzetta dello Sport η ομοσπονδία έχει ήδη κάνει πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε δεινή θέση εξαιτίας τόσο του αποκλεισμού της ομάδας από τα προημιτελικά του Μουντιάλ από το Μαρόκο όσο και της κακής, απ’ ότι λέγεται, σχέσης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την απόφασή που πήρε, δύο φορές, να τον αφήσει στον πάγκο στα παιχνίδια με την Ελβετία και το Μαρόκο για τους «16» και τα προημιτελικά της διοργάνωσης αντίστοιχα.

Ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος είπε πως θα συζητήσει με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για το μέλλον του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ανάλογα τι θα συμβεί σε εκείνη τη συνάντηση, όμως τα δημοσιεύματα ήδη αναφέρουν πως η πορτογαλική ομοσπονδία αναζητεί τον διάδοχό του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιταλική εφημερίδα οι Πορτογάλοι πρότειναν στον Ζοσέ Μουρίνιο να αναλάβει την θέση του προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να αφήσει την θέση που έχει τώρα στην Ρόμα, με την οποία τον «δένει» συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Κάπως έτσι θέλουν να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις έχει ο «Special One» και να τον πείσουν να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό