24.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Εθνική Μπάσκετ, Σφαιρόπουλος: «Δεν αξίζει στεναχώρια, ψηλά το κεφάλι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, άλλοτε βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον αποκλεισμό της «γαλανόλευκης» από τη συνέχεια.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστο τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τα προημιτελικά του Mundobasket, βγάζοντας το καπέλο στους παίκτες που προσπάθησαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

«Δεν αξίζει στεναχώρια για μια πολύ μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που έγινε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας! Ψηλά το κεφάλι!» ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος είχε περάσει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα είχε υπάρξει βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας και είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket 2009 στην Πολωνία, το οποίο είναι και το τελευταίο της Εθνικής μας ομάδας σε μεγάλη διοργάνωση.

Η ανάρτηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Δεν αξίζει στεναχώρια για μια πολύ μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που έγινε.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά.Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας!Ψηλά το κεφάλι! pic.twitter.com/br7XmJJy83

— Giannis Sfairopoulos (@GSfairopoulos) September 1, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό