20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η YouTuber για την κριτική που της ασκήθηκε σχετικά με βίντεο της για τον Σταύρο Ξαρχάκο

Συνέχεια στο θέμα που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά της, μετά τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο, δίνει η Super Κική με ανάρτησή της στα social media.

Η YouTuber σχολιάστηκε αρνητικά, όταν μέσα από βίντεό της περιέγραψε την εμπειρία που είχε ως σερβιτόρα σε συναυλία του μουσικοσυνθέτη και μετά τις αντιοδράσεις που προκάλεσε, θέλησε να απαντήσει σε όσους της ασκήσαν κριτική, ιδιαιτέρως τους συντελεστές της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes». «Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν, στο τίποτα που συνέβη. Με τα σχόλιά σας νιώθω πως είμαι ο άντρας σας, που σας δέρνει χρόνια και δε μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δε τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δε σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε! Γαμ…τε ρε πάμε.

Α ρε Kαλοκαίρι Υes, αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις! Κρίμα και είμασταν φίλοι αδελφικοί», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό