23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

‘Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια, ποτέ δεν θα έρθω εδώ για να πω ψέματα’

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλησε να πει πολλά για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και έμεινε περισσότερο στην εμφάνιση της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι με δύο γκολ στο φινάλε. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε ξανά τη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Οζντόεφ, ενώ σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι στοχοποιείται τόνισε ότι αυτός λέει την αλήθεια και ποτέ δεν θα έρθει να πει ψέματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου: Για το αν η νίκη αυτή κάνει πιο δυνατή την ομάδα του: “Μέχρι τώρα έχουμε δείξει νοοτροπία μαχητική και αντίδρασης, έχουμε δώσει τα πάντα σε κάθε ματς. Στο πνευματικό κομμάτι είμαστε από την αρχή πολύ καλά. Σήμερα το παιχνίδι ήταν μια διαφορετική εμπειρία σε αυτό τον δεύτερο γύρο και θα μας κάνει καλό στην συνέχεια.

Αν έχουμε τέτοια εικόνα υπομονής μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έπρεπε να κρατήσουμε την υπομονή μας στο πιο υψηλό επίπεδο και να δουλέψουμε περισσότερο. Είχαμε ένα κανονικό γκολ και θέλω να ξέρω για ποιο λόγο ακυρώθηκε αυτό το γκολ από τους διαιτητές στο VAR. Δεν μπορώ να καταλάβω, θα ήθελα να μας εξηγήσουν γιατί δεν μέτρησε.

Είχαμε πέντε ευκαιρίες τουλάχιστον καθαρές για γκολ, με δυο δοκάρια απέναντι σε μια ομάδα με καλή οργάνωση, με έμπειρους παίκτες και μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα”.

Για το αν ήταν η καλύτερη εικόνα από πλευράς ισορροπίας: “Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, γιατί κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Είναι διαφορετικό το ματς αυτό και διαφορετικό από το να ήμασταν με 2-0 μπροστά στο σκορ στο 30ο λεπτό.

Αντιμετωπίζοντας τέτοιους αντιπάλους με τέτοια αμυντική εικόνα συμπαγής, σε κάθε κόντρα σε κάθε μονομαχία πρέπει να είμαστε εμείς οι πρώτοι. Ο αντίπαλος μας είναι μια καλή ομάδα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις μεταβάσεις, αλλά νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλοί σε όλους τους τομείς”.

Για το αν στοχοποιείται ο ίδιος και αυτό έχει αντίκτυπο στους διαιτητές: “Κανένα σχόλιο δεν θέλω να κάνω για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι μπροστά σας πάντα και μιλάω με επιχειρήματα. Κάποιες φορές μιλάω με ευγενικό τρόπο και κάποιες φορές με όχι τόσο. Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια, ποτέ δεν θα έρθω εδώ για να πω ψέματα”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό: “Το καλοκαίρι αρχίσαμε μια προσπάθεια βελτίωσης της ομάδας. Έχουμε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα. Διασκεδάζουμε το παιχνίδι μας, εμάς ο στόχος μας είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο με παίκτες που μπορούν να παίζουν αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στην συνέχεια, εμείς κοιτάζουμε το επόμενο ματς”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό