18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εγώ και ο Παύλος δεν έχουμε καμία σχέση με τον Τζέφρι Έπσταϊν

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατηγορηματικά διέψευσε η Μαρί Σαντάλ την οποιαδήποτε εμπλοκή τόσο της ίδιας όσο και του Παύλου Γλύξμπουργκ στην υπόθεση Έπσταϊν.

Ειδικότερα, σε δήλωσή της, η Μαρί Σαντάλ απάντησε ξεκάθαρα στις αναφορές των μέσων ενημέρωσης που συνδέουν αυτήν και τον πρίγκιπα Παύλο με την υπόθεση του τηλεφωνικού καταλόγου του Τζέφρι Επστάιν.

Αναλυτικά, η Μαρί Σαντάλ δήλωσε στη σελίδα Greek Royal: «Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Epstein. Αυτή συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά».

Σημειώνεται πως την περασμένη Πέμπτη, διέρρευσε από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η τηλεφωνική ατζέντα του Αμερικανού επιχειρηματία, στις 92 σελίδες της οποίας υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας εκατοντάδων ισχυρών προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων και κάποιοι Έλληνες.

Στη συγκεκριμένη λίστα, η οποία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις εισαγγελικές Αρχές αλλά από τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν καταγεγραμμένα τηλέφωνα αρκετών επιφανών Ελλήνων πολιτών, μεταξύ των οποίων και αυτό του Παύλου Γλύξμπουργκ και της επενδυτικής εταιρείας του Ivory Capital Group.

Επίσης, στο 92σέλιδο «little black book» του Τζέφρι Έπσταϊν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλων ισχυρών ελληνικών οικογενειών, όπως του Κωνσταντίνου Νιάρχου, του Δημήτρη Γουλανδρή, της Δήμητρας Λαλαούνη, της οικογένειας Μαυρολέων, αλλά και γόνων βασιλικών οίκων. Μπορείτε να δείτε την ατζέντα ΕΔΩ.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως κανένα από τα ονόματα των Ελλήνων που βρίσκονται στην ατζέντα του Έπσταϊν δεν περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό