17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γ.Σ. η πρόταση του Ρούπτσου, μεγάλη μέρα για τον Ιστορικό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
20.03.2024 | 22:23

INTIME SPORTS

Η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε με την πρόταση του κύριου μετόχου της InDigital, Κώστα Ρούπτσου να εγκρίνεται ομόφωνα.

Η Τετάρτη 20 Μαρτίου ήταν ιστορική για τον Πανιώνιο. Πρόταση για την αγορά του Ιστορικού καθέσε μεγάλη εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την InDigital, η οποία έφερε και το VAR στην Ελλάδα. Κύριος μέτοχος και Νόμιμος Εκπρόσωπος του Ομίλου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου είναι ο κ. Κώστας Ρούπτσος, ο οποίος ήταν παρών στη Γενική Συνέλευση στο “Ανδρέας Βαρίκας”.

Ο Κώστας Ρούπτσος ανέλυσε το πλάνο του όσον αφορά στα χρέη, τονίζοντας πως στόχος είναι ο Πανιώνιος να είναι ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν στη Super League 2.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20 Μαρτίου 2024 23:11

Η πρόταση του εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα. Έτσι, θα γίνει ένα MoU ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και να υπάρξει δέσμευση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Στο “Ανδρέας Βαρίκας” βρέθηκαν περίπου 500 άτομα, με το ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα του Ιστορικού να είναι μεγάλη. Ο Πανιώνιος αυτή την στιγμή είναι είναι στην κορυφή του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο +13 από τον δεύτερο Εθνικό Πειραιώς και ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό