20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 7-13 Απριλίου και ποιες θα είναι οι εξελίξεις για κάθε ζώδιο! Μια συναρπαστική εποχή ξεκινά !

Ειδήσεις Ελλάδα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο
ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με την Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας που ίσως να είναι και αρκετά εξελικτικές για την προσωπική σας πορεία ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα στην προσωπική ή ερωτική σας ζωή. Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προσέχετε και κάποια ατυχήματα ή κάποιες δυσκολίες με πρόσωπα στην καριέρα σας αλλά και γηραιότερα πρόσωπα ή γονείς που ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε ή να στηρίξετε ίσως και για λόγους υγείας. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα είναι αυτή που θα παίξει ρόλο σε όλο αυτό το σκηνικό που θα κορυφωθεί στις 10.04 αλλά θα ισχύει όλη την εβδομάδα. Κατά τα άλλα για κάποιους από εσάς θα λειτουργήσει θετικά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας που θα σας φέρει περισσότερη όρεξη και βελτίωση της εμφάνισης ή νέες γνωριμίες ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο ζώδιό σας ίσως να φέρει και επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό στην αρχή της εβδομάδας θα επηρεάσει τον 12ο σας οίκο και πολλοί ίσως να έχετε μια περισσότερη εσωστρέφεια ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και θέματα που αφορούν την οικογένειά σας ,το σπίτι σας ,τα παιδιά σας και τους έρωτές σας. Κάποιοι ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που ίσως να αφορά πιο απομονωμένους χώρους ή ιδρύματα ή να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την υγεία σας,το παρελθόν αλλά και την καθημερινότητα και την εργασία σας που ίσως να υποστούν κάποιες αλλαγές. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 10.04 αλλά θα ισχύσει και την υπόλοιπη εβδομάδα ίσως να βοηθήσει κάποιους από εσάς να σταθεροποιήσετε με κόπο κάποια σχέδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να σταθεροποιήσετε και κάποια συνεργασία ή σχέση. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να κρύβετε μυστικά ή να έχετε κάποιο μυστικό φλερτ ενώ ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας κάποια πρόσωπα από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 08.04 ίσως να φέρει νέα ξεκινήματα αλλά και καθοριστικές αλλαγές στον τομέα που αφορά τους στόχους σας, τα φιλικά σας πρόσωπα, ομάδες ,συλλόγους όπου θα μπορέσετε να έχετε κάποια εξέλιξη μέσα σε αυτές αλλά ίσως μέσα από αναδιαρθρώσεις .Κάποιοι ωστόσο ίσως να κάνετε και νέες γνωριμίες ή να σας δοθούν ευκαιρίες ώστε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα είναι αρκετά σημαντικά στη ζωή σας και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξής σας. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου όπου θα ισχύσει σχεδόν όλη την εβδομάδα αλλά θα ολοκληρωθεί στις 10.04 θα φέρει αρκετή κούραση σε κάποιους από εσάς περισσότερο στην καριέρα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και μια σημαντική αναγνώριση στην προσπάθεια που έχετε κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος στον Κριό όλη την εβδομάδα ίσως να σας φέρει σε επαφή με φίλους που είχατε να δείτε καιρό αλλά και με πρόσωπα της οικογένειάς σας ενώ και η Αφροδίτη στον ίδιο χώρο θα φέρει επίσης καλή διάθεση και συναντήσεις με φίλους που ίσως να σας κάνουν και κάποιες νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας στις 08.04 ίσως να φέρει καθοριστικές αλλαγές στην καριέρα σας ενώ κάποιοι θα έχετε και σημαντικές ευκαιρίες για εξέλιξη ή κάποιες απώλειες που ωστόσο θα σας προάγουν και θα σας εξελίξουν. Κάποιοι θα κάνετε και νέες γνωριμίες ενώ ο ανάδρομος Ερμής ίσως να σας φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν. Η Αφροδίτη επίσης στον Κριό θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη προβολή στην επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή ενώ και η σύνοδος Άρη-Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 10.04 αλλά θα έχει ισχύ όλη την εβδομάδα ίσως να σας κουράσει κάπως αλλά πολλοί θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή συνεργασία ή να καταφέρετε και κάποια σχέδιά σας μέσα από κόπο και σκληρή προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Ολική Ηλιακή έκλειψη του κυβερνήτη σας Ήλιου και πολλοί ίσως να κάνετε ολοκληρωτικές αλλαγές σε θέματα που αφορούν νέα ξεκινήματα, σχέσεις και επαφές με το εξωτερικό αλλά και στο πεδίο των σπουδών σας ενώ μετά από κάποιες δυσκολίες ίσως να εξελίξετε κάποια σχέδιά σας και προσωπικούς σας στόχους αλλάζοντας την πορεία σας. Κάποιοι ίσως να επανεξετάσετε και στόχους ή να έχετε καθυστερήσεις σε σχέση με κάποιο προσωπικό σας ξεκίνημα και θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι και περίπου το τέλος του μήνα. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10.04 που θα ισχύει γενικότερα σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας ίσως επίσης να επηρεάσει κάποιους από εσάς σε ένα οικονομικό επίπεδο ωστόσο εάν κάνετε υπομονή θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε νομικά, οικονομικά ή και θέματα υγείας. Η Αφροδίτη τέλος στον Κριό θα σας δώσει ένα χέρι βοήθειας μέσα από το περιβάλλον σας αλλά ίσως και από μικρές ή μεγάλες αποδράσεις που ίσως να θελήσετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό στην αρχή της εβδομάδας θα επηρεάσει τον 8ο σας οίκο που αφορά τα χρήματα ή συναισθήματα που μοιράζεστε με τρίτους και πολλοί ίσως να καταφέρετε μέσα από κάποια ένταση να καταφέρετε να επιλύσετε πράγματα που ίσως σας έχουν πειράξει στο παρελθόν ή να καταφέρετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα, κληρονομιές αλλά και οφειλές. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 10.04 αλλά θα ισχύει σχεδόν όλη την εβδομάδα θα σας πιέσει με κάποιες συνεργασίες που ίσως να σας προτείνουν ωστόσο εάν αποφασίσετε να δουλέψετε με υπομονή κάτι που έχει σαν χαρακτηριστικό το ζώδιό σας θα ευνοηθείτε από μια μόνιμη συνεργασία. Κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να μονιμοποιήσετε μια σχέση ίσως λόγω του ερχομού ενός απογόνου και παρόλο που ίσως να πιεστείτε θα είναι όλα για καλό. Ο ανάδρομος Ερμής ,κυβερνήτης σας στον Κριό ίσως να σας φέρει κάποια τάση για επανεξέταση κάποιων επιλογών σας ενώ η Αφροδίτη επίσης στον ίδιο χώρο θα σας φέρει κάποια έσοδα παραπάνω. Ο Δίας και ο Ουρανός επίσης στον Ταύρο θα σας φέρουν εύνοια και τύχη σε ταξίδια ,σπουδές ,προτάσεις και νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας η Ολική ηλιακή έκλειψη στον Κριό και τον 7ο σας οίκο θα επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και πολλοί ίσως να έχετε αλλαγές στις μόνιμες σχέσεις σας αλλά κάποιοι ίσως να κάνετε και νέες καρμικές γνωριμίες που ίσως να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ή να θεραπεύσετε κάποια τραύματά σας και να εξελιχτείτε. Προσέχετε ωστόσο κάποιοι από εσάς την σύνοδο Άρη-Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 10.04 και ίσως φέρει κάποια ένταση στην καθημερινότητά σας με κάποιο συνεργάτη σας ή με πρόσωπο της οικογένειάς σας ενώ προσέχετε και κάποια ατυχηματάκια στην εργασία σας. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως να σας φέρει και σε επαφές με σχέσεις από το παρελθόν αλλά μην πάρετε ωστόσο αποφάσεις αμέσως ενώ η Αφροδίτη στον Κριό θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε αρκετά με τις σχέσεις σας και τους άλλους της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό ίσως να φέρει καθοριστικές αλλαγές στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας ωστόσο μέσα από ξαφνικές απώλειες ή ξεκαθαρίσματα ίσως να έχετε νέες ευκαιρίες και να καταφέρετε να επιλύσετε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν. Κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια εξέλιξη σε κάποια θεραπεία για την υγεία σας .Η σύνοδος Άρη-Κρόνου δεν θα είναι αρνητική για εσάς και ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία ή κάτι δημιουργικό με το οποίο ασχολείστε ωστόσο κάποιοι ίσως να θελήσετε να κάνετε έναν προγραμματισμό σε θέματα των παιδιών σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό ίσως να φέρει συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν ωστόσο κάποιοι ίσως να επανεξετάσετε κάποιους στόχους που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητά σας. Η Αφροδίτη θα φέρει ευνοϊκές συγκυρίες ενώ ο Δίας και ο Ουρανός ίσως να σας φέρουν εύνοια σε νέες γνωριμίες αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες ανατροπές στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού και τον 5ο σας οίκο ίσως να φέρει καθοριστικές αλλαγές σε σχέση με κάποια δημιουργικά σας σχέδια ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε μεγάλη ενεργοποίηση στην ερωτική σας ζωή ή κάποιο ξεκαθάρισμα. Πάντως θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να θεραπεύσετε μια κατάσταση είτε με την αποχώρηση είτε με τον ερχομό μιας σημαντικής σχέσης. Κάποιοι ίσως να έχετε και αλλαγή μέσω του ερχομού μιας εγκυμοσύνης .Η Αφροδίτη στον Κριό θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή ενώ ο ανάδρομος Ερμής ίσως να φέρει πίσω και πρόσωπα από το παρελθόν. Κάπως δύσκολη ωστόσο θα είναι για κάποιους από εσάς η σύνοδος Άρη-Κρόνου που ίσως να φέρει κάποιες εντάσεις μέσα στο σπίτι σας με θέματα των παιδιών σας ή κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο της οικογένειας ενώ ίσως να πρέπει κάποιοι από εσάς να σφίξετε και λίγο τα ζωνάρια σας στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΟΙ Αιγόκεροι με την Ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό και τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας ίσως να έχετε σημαντικές αλλαγές ωστόσο κάποιοι μέσα από εντάσεις ίσως να καταφέρετε να γιατρέψετε τραύματα που ίσως να έχετε μέσα από την οικογενειακή σας ζωή και θα έχετε μια θετική εξέλιξη. Ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο χώρο θα επαναφέρει θέματα προς συζήτηση αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να είστε παρορμητικοί και νευρικοί ενώ η Αφροδίτη στον Κριό ίσως να σας δώσει περισσότερη τρυφερότητα και να καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες. Πάντως κάποιοι από εσάς με την Αφροδίτη στον Κριό θα θελήσετε να βελτιώσετε τον χώρο σας και κάποιοι ίσως να φιλοξενήσετε ένα παιδί σας ή έναν έρωτά σας. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 10.04 δεν θα είναι αρνητική και κάποιοι από εσάς ίσως να σταθεροποιήσετε μια συνεργασία με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή μια ομάδα που συμμετέχετε ενώ κάποιοι ίσως να σταθεροποιήσετε και μια γνωριμία ενώ ο Δίας με τον Ουρανό ίσως να φέρει για πολλούς από εσάς έναν έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ολική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη ίσως να σας φέρει την αλλαγή και την διάλυση μιας σχέσης ή συνεργασίας ωστόσο ίσως να φέρει και νέες γνωριμίες στη ζωή σας αλλά και αρκετές ευκαιρίες μέσα από το περιβάλλον ή τα αδέλφια σας που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να προσπεράσετε κάποιες ανασφάλειες σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό ίσως να επαναφέρει συζητήσεις αλλά και επαφές με πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν ενώ η Αφροδίτη ίσως να φέρει και νέα πρόσωπα ή κάποιο φλερτ. Πιο δύσκολη και απαιτητική θα είναι για εσάς η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10.04 που θα ισχύει όλη την εβδομάδα και θα φέρει σε πολλούς από εσάς κάποια πίεση για ζητήματα οικονομικά ή συναισθηματικά που θα έχουν σχέση με εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Επίσης και ο Δίας με τον Ουρανό ίσως να φέρουν κάποια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σας και ίσως κάποιοι να πρέπει να κάνετε κάποια έξοδα αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες που ίσως να μην έχουν και την καλύτερη απόδοση. Κάποιοι ίσως να στερηθείτε μια οικονομική πηγή αλλά να βρείτε μια άλλη που θα σας θεραπεύσει και ίσως να σας εξελίξει περισσότερο ενώ το ίδιο ίσως να γίνει και με τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον τομέα των οικονομικών σας ίσως να φέρει καθυστερήσεις σε έσοδα αλλά ίσως να φέρει και κάποια αναδρομικά ή χρήματα που σας χρώσταγαν εδώ και καιρό ενώ η Αφροδίτη ίσως να σας φέρει κάποια έσοδα που θα βοηθήσουν αρκετά. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στις 10.04 και γύρω από αυτό το διάστημα ίσως να σας πιέσει για θέματα οικονομικά αλλά και για θέματα μέσα στην εργασία σας ενώ ίσως να πρέπει να κουραστείτε αρκετά για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και καλό θα είναι να προσέχετε και την υγεία σας. Ωστόσο ο Δίας και ο Ουρανός θα φέρει σε κάποιους από εσάς νέες ευκαιρίες, προτάσεις και γνωριμίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό