18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 19-25 Φεβρουαρίου 2024. Τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα;

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθείς από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας κάνει πιο εσωστρεφείς και εύθραυστους ωστόσο κάποιοι ίσως να απασχοληθείτε με θέματα των παιδιών σας ή να αποσυρθείτε για να δημιουργήσετε εάν είστε καλλιτέχνες ή να θελήσετε να απομονωθείτε για να ηρεμήσετε. Στις 22.02 η σύνοδος Αφροδίτη –Άρη θα φέρει αρκετή κοινωνικοποίηση σε κάποιους από εσάς μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ενώ πολλοί ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία, ίσως ξεκινήσετε μια σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία μέσα σε μια ομάδα ή κάποιο πρόσωπο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στις 23.02 ο Ερμής θα περάσει στους Ιχθείς και επίσης ίσως να σας κάνει πιο εσωστρεφείς ωστόσο κάποιοι ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα με τα αδέλφια σας ή το περιβάλλον σας. Επίσης προσέχετε αρκετά τα προσωπικά σας αντικείμενα αλλά και χάσιμο εγγράφων ,αρχείων και γενικότερα θέματα που αφορούν τα επικοινωνιακά σας μέσα. Η Πανσέληνος στις 24.02 στην Παρθένο με συμμετοχή του Ερμή και του Κρόνου ίσως να σας πιέσει σε ψυχολογικό επίπεδο με θέματα επαγγελματικά ή υποχρεώσεις αλλά θα έχετε κάποια βοήθεια συναισθηματική ή οικονομική από το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθείς και θα σας δώσει την δυνατότητα να δείξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον αλλά να δείξετε και τα προσόντα σας εάν ασχολείστε με ομάδες καλλιτεχνικές ή να αναδείξετε το ταλέντο σας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στις 22.02 ίσως να φέρει μια νέα επαγγελματική συνεργασία για εσάς και να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους ωστόσο για κάποιους δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 23.02 θα φέρει επίσης επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα και αρκετές επαφές ωστόσο καλό θα είναι να είστε κάπως επιφυλακτικοί με υποσχέσεις που ίσως να σας δοθούν εάν περιμένετε κάποια στήριξη ή βοήθεια. Στις 24.02 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο που ίσως να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποιους στόχους σας ή να ολοκληρώσετε κάποιο δημιουργικό σχέδιο που έχετε αναλάβει με μια ομάδα ωστόσο ίσως να σας απασχολήσει και με θέματα των παιδιών σας αλλά που ίσως να σας πιέσουν κάπως ακόμη κι αν είναι διαχειριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθείς και πολλοί θα έχετε αρκετή επικοινωνία και επαφές σε ένα κοινωνικό επίπεδο ή την καριέρα σας ενώ και ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 23.02 θα φέρει αρκετή κοινωνικοποίηση για εσάς. Ωστόσο αποφύγετε να εκτεθείτε για κάποια προσωπικά ή οικογενειακά θέματα ή να αποκαλύψετε κάποια μυστικά σας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη από τις 22.02 ίσως να σας φέρει κάποια θετικά νέα σε σχέση με κάποιους στόχους σας ή κάποια σχέδιά σας, κάποιοι ίσως να έχετε κάποια θετική εκτίμηση για νομικά θέματα, σε σπουδές ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι όπου μπορεί να κάνετε και κάποια γνωριμία ερωτική. Η Πανσέληνος στις 24.02 θα σας απασχολήσει με θέματα της καριέρας σας αλλά ίσως να πιεστείτε για να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας πιθανότατα και οικονομικές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ωστόσο θα έχετε κάποια στήριξη ή βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σας ή το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθείς και πολλοί από εσάς ίσως να ενδιαφερθείτε για αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε κάποιο ταξίδι για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης και ο Ερμής από τις 23.02 θα σας φέρει σε επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ενώ κάποιοι ίσως να προσπαθήσετε να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να σας απασχολήσουν κάποιοι στόχοι σας για οικονομικά θέματα ενώ η σύνοδός τους στις 22.02 ίσως να βοηθήσει κάποιους από εσάς να κάνετε μια συμφωνία για κάποιο θέμα σπιτιού ή οικογενειακό ωστόσο κάποιοι ίσως να είστε και αρκετά ερωτικοί και να προχωρήσετε και μια γνωριμία. Τέλος η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24.01 ίσως να σας πιέσει με κάποια θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν ,με κάποια συνεργασία ,σχέση αλλά και με κάποια θέματα με το κοντινό περιβάλλον σας ή τα αδέλφια σας ωστόσο θα έχετε βοήθεια ίσως από κάποιο φιλικό σας πρόσωπα ώστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στους Ιχθείς από την αρχή της εβδομάδας θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά ή κάποιες οφειλές σας ενώ και ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 23.02 ίσως να σας δημιουργήσει κάποια ανασφάλεια για θέματα οικονομικά και καλό θα είναι να μην βασιστείτε και πολύ σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν τρίτα πρόσωπα. Στις 22.02 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη ίσως να σας φέρει μια νέα συνεργασία αλλά πολλοί ίσως να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία ή να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση. Τέλος η Πανσέληνος στις 24.02 στην Παρθένο ίσως να σας προβληματίσει με θέματα οικονομικά που ίσως να σας πιέσουν και ίσως να έχουν σχέση με την εργασία σας ή κάποιες υποχρεώσεις σας αλλά πολλοί ίσως να καταφέρετε μέσα από καλό προγραμματισμό να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθείς και στον τομέα των σχέσεών σας και θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας ενώ και το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στους Ιχθείς από τις 23.02 ίσως να σας βάλει στην διαδικασία να θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά καλό θα είναι να προσέχετε να μην παρεξηγηθείτε ενώ προσέχετε σε νέες σχέσεις και συνεργασίες να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις. Επίσης στις 22.02 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη ίσως να σας φέρει μια νέα συνεργασία αλλά ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία μέσα στον χώρο της εργασίας σας ωστόσο κάποιοι ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας ή κάποια νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24.02 θα χρειαστεί την υπομονή σας αφού ίσως να έχετε κάποια πίεση από ένα σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας αλλά κάποιοι ίσως να βάλετε τις βάσεις για μια νέα συνεργασία στο εξωτερικό αλλά και κάποια επισημοποίηση στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα στρέψει την προσοχή σας στην καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ και ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 23.02 ίσως να σας δημιουργήσει κάποια ψυχολογική κατάπτωση και καλό θα είναι να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση και να αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους που ίσως να σας κουράσουν ή θα σας δημιουργήσουν κάποια σύγχυση. Ωστόσο η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη στον Υδροχόο στις 22.2 και στον 5ο σας οίκο του έρωτα ,των παιδιών και της δημιουργικότητας να ευνοήσει κάποιους από εσάς να κάνετε μια συνεργασία εάν είστε καλλιτέχνες ή επενδυτές, κάποιοι να κάνετε μια ερωτική γνωριμία ή να ερωτευτείτε και να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση ενώ για κάποιους αυτό ίσως να συμβεί στα παιδιά σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24.02 θα είναι κάπως πιεστική σε ψυχολογικό επίπεδο για κάποιες υποχρεώσεις σας ή για θέματα της εργασίας σας ωστόσο ίσως να σας απασχολήσει κάποιο θέμα υγείας ή θέματα με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ¨Ήλιος από την αρχή της εβδομάδας αλλά και ο Ερμής από τις 23.02 στους Ιχθείς θα στρέψουν την προσοχή σας στα δημιουργικά σας σχέδια ,στην ενασχόλησή σας με τα χόμπι σας αλλά και με την ανάγκη σας να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Επίσης και ο Ερμής από τις 23.02 θα σας ευνοήσει να περάσετε όμορφα με φίλους ,να φλερτάρετε ή να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά ειδικά εάν είστε συγγραφείς ή ασχολείστε με την διδασκαλία σε παιδιά. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο και τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας ίσως να ωθήσει κάποιους από εσάς να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση εάν έχετε μια μόνιμη σχέση ενώ κάποιοι ίσως να χρειαστεί να φιλοξενήσετε ένα ζευγάρι φίλων. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι αρκετά ενισχυτική και υποστηρικτική για εσάς και θα ευνοήσει κάποιους από εσάς να κάνετε μια μόνιμη σχέση ή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθείς από την αρχή της εβδομάδας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας ενώ ίσως να χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο αγαπημένο σας που θα έρθει από μακριά ή με νομικά θέματα οικογενειακά. Επίσης ο Ερμής στους Ιχθείς ίσως να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σας που ίσως να κάνετε μια αναπόληση στο παρελθόν μαζί τους ενώ ίσως να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού που σας απασχολούν με το ταίρι σας. Γενικότερα όμως καλό θα είναι να μην έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε προτάσεις συνεργασίας. Η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη στον Υδροχόο ίσως να σας φέρει κάποια νέα πρόταση ή συνεργασία με φιλικό σας πρόσωπο ή μια ομάδα ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η Πανσέληνος στην Παρθένο ωστόσο ίσως να σας πιέσει αρκετά σε κάποια θέματα με συνεργάτες ,με το ταίρι σας ίσως και για θέματα των παιδιών σας αλλά και με υποχρεώσεις του σπιτιού που θα σας πιέσουν σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος από την αρχή της εβδομάδας θα περάσει στους Ιχθείς και θα σας φέρει σε επαφή με το περιβάλλον σας και ίσως να είστε περισσότερο συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας ενώ και ο Ερμής από τις 23.02 στον ίδιο χώρο ίσως να σας φέρει σε επαφή με τα αδέλφια σας που ίσως να μένουν μακριά ωστόσο καλό θα είναι να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο πολύ γίνεται αντικειμενικοί και να αποφύγετε να είστε μονομερείς. Ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε ένα ταξιδάκι ή κάποια εξόρμηση και ίσως να ασχοληθείτε με κάποια σεμινάρια ή την συγγραφή. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Υδροχόο επίσης στις 22.02 ίσως να σας φέρει μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ,μια συνεργασία που ίσως να σας φέρει έσοδα αλλά και κάποια ικανοποίηση που ίσως να πάρετε σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24.02 ίσως να σας πιέσει σε κάποια θέματα με τα αδέλφια σας ,με νομικά θέματα, δυσκολίες με κάποιο μεταφορικό σας μέσον ή κάποιο ταξίδι ή μετακίνησή σας ωστόσο κάποιοι ίσως να ολοκληρώσετε μια συμφωνία που εκκρεμούσε από το προηγούμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθείς από την αρχή της εβδομάδας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, κάποιοι ίσως να έχετε έσοδα από κάποιες συνεργασίες σας αλλά ίσως και δώρα. Από τις 23.02 ο Ερμής θα περάσει στον ίδιο χώρο και κάποιοι επίσης ίσως να έχετε επαφές για συνεργασίες και έσοδα ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην κάνετε σπατάλες στα οικονομικά σας και να μην τα χειριστείτε επιπόλαια. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σας θα φέρει ένα νέο ξεκίνημα συμφωνιών και συνεργασιών για εσάς ωστόσο κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και μια ερωτική σχέση πολύ πιθανόν με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή με κάποιο πρόσωπο που θα παίζει σημαντικό ρόλο η φιλία ανάμεσά σας. Τέλος η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24.02 ίσως να σας πιέσει με οικονομικές υποχρεώσεις ωστόσο κάποιοι ίσως ολοκληρώσετε και κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις .Κάποιοι ίσως να έχετε εύνοια σε έσοδα από ακίνητα ενώ σε όποια δυσκολία ίσως να έχετε βοήθεια από την οικογένειά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και να έρθετε σε επαφή με άτομα της καθημερινότητας και της εργασίας σας ωστόσο ίσως να μάθετε και μυστικά ή γεγονότα που έγιναν πίσω από την πλάτη σας. Την ίδια χροιά θα έχει και ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 23.02 ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε προτάσεις ή γνωριμίες που θα πρέπει να φιλτράρετε αρκετά ή να είστε επιφυλακτικοί. Η σύνοδος Αφροδίτη-‘Άρη στον Υδροχόο στις 22.02 ίσως να φέρει μυστικές ερωτικές συναντήσεις ή συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποιες μυστικές συμφωνίες. Η Πανσέληνος στην Παρθένο απέναντι από το ζώδιό σας ίσως να σας πιέσει με θέματα οικογενειακά ,επαγγελματικά αλλά ίσως και οικονομικά ωστόσο θα έχετε υποστήριξη ή θα χειριστείτε αρκετά καλά τις καταστάσεις ώστε να μην φτάσετε στα άκρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό