20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 11-17 Μαρτίου, μάθε τι θα σου συμβεί την εβδομάδα αυτή!

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας φέρει αρκετή κοινωνικότητα αλλά και την τάση να εκφράσετε όλα αυτά που θέλατε και δεν μπορούσατε το προηγούμενο διάστημα ενώ το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα ίσως να σας φέρει αρκετή στήριξη σε κάποια συμφωνία ,να έχετε κάποια επιτυχία σε κάποιον στόχο σας, να έχετε βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο αλλά ίσως να κάνετε και μια σημαντική γνωριμία. Με την Αφροδίτη επίσης στους Ιχθείς από τις 12.03 σίγουρα θα σας απασχολήσει ένας έρωτας ίσως και πλατωνικός αλλά κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία που δεν θα κοινοποιήσετε ακόμη. Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Ηλίου-Ποσειδώνα ίσως να θέλει μια προσοχή σε σχέδια που κάνετε ωστόσο ίσως κάποιοι να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα είστε πιο ήρεμοι με θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά που σας τάραξαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ερμής στον Κριό ίσως να σας φέρει κάποιες μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις ή ακόμη και πληροφορίες για θέματα επαγγελματικά ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια μυστική στήριξη από έναν συνεργάτη σας. Κάποιοι ίσως να είστε σε μια πιο έντονη κατάσταση αφού ίσως να είχατε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας κάποιες εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο το επόμενο διάστημα θα ηρεμήσετε περισσότερο και θα βρείτε λύσεις. Η Αφροδίτη επίσης στους Ιχθείς από τις 12.03 θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με φιλικά πρόσωπα ή ομάδες ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία ενώ η σύνοδος Ηλίου-Ποσειδώνα ίσως να χρειαστεί μια προσοχή για σχέδια που έχετε για την οικογένειά σας ,κάποιοι ίσως να έχετε ανάμειξη της οικογένειάς σας στους στόχους σας και να μην έχετε καθαρή σκέψη ωστόσο κάποιοι ίσως να ασχοληθείτε με δημιουργικά σχέδια ή καλλιτεχνικά ,να ασχοληθείτε με το θέατρο την τέχνη και ομάδες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας φέρει σε επαφή με φιλικά σας πρόσωπα ή ομάδες ενώ κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία ή να έχετε και βοήθεια από την οικογένειά σας σχετικά με κάποιους στόχους σας. Από τις 12.03 η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθείς και θα έχετε βελτίωση και εύνοια μέσα στην καριέρα σας ,κάποιοι θα βγείτε περισσότερο και θα διασκεδάσετε ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία μέσα στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιοι βέβαια ίσως να συναντήσετε και ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα αρχίσετε να ηρεμείτε από κάποια εσωτερική ένταση που σας δημιουργήθηκε με συζητήσεις και καταστάσεις μέσα στην εργασία σας ενώ του 3ου δεκαημέρου με την σύνοδο Ηλίου-Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας καλό θα είναι να προσέξετε τις επιλογές σας ,υποσχέσεις που θα σας δώσουν ή θα δώσετε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε αποφάσεις που θα πάρετε.Μην εμπιστευτείτε επίσης αμέσως νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ερμή στον Κριό που ίσως να σας φέρει νέες συμφωνίες μέσα στην καριέρα σας ωστόσο ίσως να σας δημιουργήσει και κάποια ένταση αφού θα βρίσκεται σε τετράγωνο με το ζώδιό σας. Εντάσεις ίσως να δημιουργηθούν αλλά ίσως και κάποια θέματα με την οικογένειά σας που ίσως να σας εκνευρίσουν. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σας φέρει κάποια εξέλιξη σε συμφωνίες και θέματα οικονομικά αλλά και πάλι ίσως όλα αυτά να γίνουν με δυσκολία. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ωστόσο από τις 12.03 θα σας ευνοήσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι για οικογενειακούς λόγους. Τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ίσως να συνεχίσετε ακόμη να πιέζεστε για οικονομικά θέματα ή θέματα επαγγελματικά ενώ του 3ου δεκαημέρου προς το τέλος της εβδομάδας επίσης θα ευνοηθείτε σε σπουδές ,ταξίδια και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια ρομαντική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ερμής στον Κριό ίσως να σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται ίσως μακριά ,κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι με φίλους αλλά ίσως να καταφέρετε να κάνετε και ένα νέο ξεκίνημα ή συμφωνία με συνεργάτες από το εξωτερικό ή να έχετε σημαντική στήριξη από έναν συνεργάτη αλλά και το ταίρι σας με το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα. Πολλοί ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 12.03 επίσης θα βελτιώσει αρκετά τα οικονομικά σας αλλά και την ερωτική σας ζωή με μια νέα ίσως γνωριμία αλλά πολλοί θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας .Εσείς που είστε τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα αρχίσετε να ηρεμείτε από εντάσεις που περάσατε ενώ του 3ου δεκαημέρου προσέχετε προς το τέλος της εβδομάδας αποφάσεις που θα πάρετε σε οικονομικά θέματα αλλά και νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής, κυβερνήτης σας από την αρχή της εβδομάδας θα έχει περάσει στον Κριό και ίσως να μπείτε πιο ενεργά στην διαδικασία να διεκδικήσετε κάποια χρήματα από την καριέρα σας, κάποιοι ίσως να πάρετε και χρήματα από κάποιες συνεργασίες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε κάποια έξοδά σας. Η Αφροδίτη επίσης από τις 12.03 στους Ιχθείς στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα φέρει μεγάλη βελτίωση ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα γνωριμία αρκετά ρομαντική. Κάποιοι ωστόσο ίσως να έχετε πρόταση και για κάποια συνεργασία και θα νοιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι. Τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε την υγεία σας και προβλήματα που ίσως να σας δημιουργήθηκαν μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ των τελευταίων ημερών προσέχετε προτάσεις συνεργασίας αλλά και νέες γνωριμίες εκτός εάν είστε καλλιτέχνες. Πάντως πολλοί ίσως να ενδυναμώσετε περισσότερο την σχέση με το ταίρι σας και να νοιώσετε πιο ρομαντικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό θα σας φέρει νέες γνωριμίες στη ζωή σας αλλά κάποιοι ίσως να έχετε επαφές και με πρόσωπα από το παρελθόν που είχατε συνεργαστεί αλλά και που υπήρξε κάποια ερωτική σχέση μεταξύ σας ενώ κάποιοι με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ίσως να έχετε ενδυνάμωση μιας σχέσης ή μεταμόρφωση. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να κάνετε και μια νέα συνεργασία που ίσως να αφορά τις σπουδές σας και να βελτιωθούν και τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 12.03 θα φέρει βελτίωση στην καθημερινότητά σας ωστόσο κάποιοι ίσως να θελήσετε να βελτιώσετε την διατροφή σας ή την εμφάνισή σας ενώ τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα συνεχίσετε να απασχολείστε με μια σχέση ή με τα οικονομικά σας. Των τελευταίων ημερών προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχετε κάποια θολή κατάσταση μέσα στην εργασία σας ή κάποια κατάπτωση από κούραση αλλά καλό θα είναι να μην έχετε και μεγάλη εμπιστοσύνη σε φιλικά σας πρόσωπα με την σύνοδο Ηλίου-Ποσειδώνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας θα σας φέρει αρκετές επαφές μέσα στην καθημερινότητά σας με φίλους ή συναδέλφους και κάποιοι ίσως να συζητήσετε για ένα νέο ξεκίνημα ενώ το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα ίσως να σας βοηθήσει να επιλύσετε ή να τακτοποιήσετε κάποια θέματα οικογενειακά .Επίσης κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε σε μια νέα εργασία που ίσως να μπορείτε να λειτουργήσετε και μέσα από το σπίτι σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επίσης θα είναι αρκετά θετική για εσάς και θα έχετε βελτίωση στα ερωτικά σας ,ίσως προκύψει και ένα φλερτ ενώ κάποιοι θα έχετε περισσότερο χρόνο για τα παιδιά σας ή θα πάρετε χαρά και αγάπη από εκείνα. Εσείς τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ίσως να έχετε ακόμη τον απόηχο κάποιων εντάσεων ωστόσο σταδιακά θα ηρεμήσετε και θα βρείτε λύσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Ηλίου-Ποσειδώνα θα φέρει εύνοια στη δημιουργικότητα ,σε συνεργασίες και την ερωτική ζωή του 3ου δεκαημέρου ωστόσο αποφύγετε να ρισκάρετε σε χρήματα και επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας θα είναι σε θέση θετική για εσάς και θα έχετε την ευκαιρία να έχετε καλύτερη συνεννόηση με το περιβάλλον σας ,την οικογένειά σας, το ταίρι σας αλλά και κάποιους συνεργάτες σας. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να νοιώσετε καλύτερα ψυχολογικά ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια σημαντική συμφωνία. Κάποιοι θα έχετε επίσης σημαντική βελτίωση στην επικοινωνία με τα παιδιά σας ή ίσως να πάρετε χαρά από κάποια επιτυχία τους ενώ οι ελεύθεροι ίσως να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 12.03 θα βοηθήσει να βελτιώσετε τον χώρο του σπιτιού σας ,θα βελτιώσει τις σχέσεις με την οικογένειά σας ενώ κάποιοι ίσως να χρειαστεί να φιλοξενήσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προς το τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Ηλίου-Ποσειδώνα θα δυσκολέψει κάποιους από εσάς με θέματα της οικογένειάς σας ,κάποιες βλάβες στο σπίτι ή απογοητεύσεις και ψέματα ενώ καλό θα είναι να βρείτε λίγο χρόνο για ξεκούραση αφού ίσως να νοιώσετε περισσότερη κατάπτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Κριό ίσως να σας φέρει μια περισσότερη ένταση για θέματα της οικογένειάς σας και να επαναφέρετε κάποιες συζητήσεις ενώ ίσως να έχετε και κάποια ένταση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά .Ωστόσο το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ίσως να φέρει και κάποια χρήματα από ένα ακίνητο ή από την οικογένειά σας ωστόσο ίσως να υπάρξει κάποια ένταση. Η Αφροδίτη ωστόσο στους Ιχθείς από τις 12.03 θα φέρει εύνοια και βελτίωση στις σχέσεις με το περιβάλλον ,με τα αδέλφια σας αλλά ίσως και με φίλους ή τα παιδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα ερωτική γνωριμία. Τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ίσως να προσπαθείτε να ισορροπήσετε έξοδα που ίσως να είχατε αλλά σταδιακά θα έχετε βελτίωση ενώ των τελευταίων ημερών το Σαββατοκύριακο ίσως να έχετε κάποιες ρομαντικές συναντήσεις ωστόσο αποφύγετε να πιστέψετε σε υποσχέσεις. Εάν είστε καλλιτέχνες ίσως να έχετε κάποια έσοδα αλλά ίσως και μια πρόταση για συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό θα σας φέρει αρκετές επαφές και συναντήσεις για νέα δημιουργικά ξεκινήματα που ίσως να θέλετε να κάνετε ενώ το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα ίσως να σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Κάποιοι από εσάς όμως ίσως να έχετε και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή αλλά και να πάρετε ευχάριστα νέα από κάποια εξέλιξη των παιδιών σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 12.03 θα φέρει εύνοια και βελτίωση στην συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και σε έσοδα ενώ τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ίσως να προσπαθείτε να ηρεμήσετε από εντάσεις που ίσως να είχατε σε σχέση με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας του 3ου δεκαημέρου προσέχετε αρκετά σε θέματα οικονομικά και προσέχετε οικονομικές συνεργασίες που θα κάνετε αν και κάποιοι ίσως να πάρετε και κάποια δώρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Κριό από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας φέρει κάποια έσοδα από συνεργασίες ή την οικογένειά σας ενώ ίσως να κάνετε και επαφές ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Επίσης το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σας φέρει και κάποια μυστική στήριξη ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια νέα συνεργασία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας ομορφύνει αρκετά και θα βελτιώσει την εμφάνισή σας ενώ θα σας φέρει και περισσότερη αγάπη ή ηρεμία .έσοδα αλλά ίσως και μια νέα ερωτική γνωριμία. Προσέχετε κάποιοι από εσάς τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου πισώπλατες ενέργειες εκτός και αν υπάρχει κάποιος μυστικός έρωτας ενώ προς το Σαββατοκύριακο κάποιοι θα περάσετε ονειρικά, θα έχετε ίσως εξόδους και όμορφες ή και ρομαντικές στιγμές ωστόσο αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας όπως επίσης να μην θαμπωθείτε από υποσχέσεις ή νέες γνωριμίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό