16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο αγάπης 20-26 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο αγάπης 20-26 Νοεμβρίου 2023.

Μάθετε την εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη αγάπης για τον Κριό, τους Διδύμους και τα υπόλοιπα ζώδια.

Κριός: Μοναχικές ψυχές, αγκαλιάστε τη λαμπερή ενέργεια που σαςπεριβάλλει αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει αγάπη στην πόλη και η ζωή σας είναισαν ένας πίνακας που απεικονίζει την ομορφιά και την αγάπη. Να είστεευγενικοί με τον εαυτό σας – αφήστε τη θερμότητα που πηγάζει από τηναγάπη για τον εαυτό σας να αγκαλιάσει τις ενέργειές σας. Γνωρίστεανθρώπους κατά τη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων, από τις οποίες μπορείνα προκύψουν συμπτωματικά ειδύλλια.

Ταύρος: Αυτή την εβδομάδα, η αγάπη ανθίζει σε ασυνήθιστα μέρη για τουςελεύθερους. Μπορεί να υπάρξει μια ουσιαστική συνάντηση κάπου ανάμεσαστις οικογενειακές δεσμεύσεις. Ανοίξτε την καρδιά σας για τον αυθορμητισμότης αγάπης. Η αγάπη είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις. Όσοι βρίσκονται σεσοβαρή σχέση θα επικεντρωθούν σε οικογενειακά θέματα κατά τη διάρκειααυτής της εβδομάδας. Προσωρινά, κοινές ευθύνες και οικιακές υποχρεώσειςμπορεί να επισκιάσουν τις συναισθηματικές ανάγκες.

Δίδυμοι: Αγκαλιάστε την ανεξαρτησία σας αυτή την εβδομάδα μεδιακλαδώσεις σε διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους. Αγκαλιάστε τημαγνητική σας προσωπικότητα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνειαπρόβλεπτες συνδέσεις. Η ολοκλήρωση ενός ατόμου έγκειται στηνεξισορρόπηση της αγάπης προς τον εαυτό και της εξωτερικής σχέσης.Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Για τους δεσμευμένους, αυτή η εβδομάδα είναινα δώσουμε υποστήριξη, να κατανοήσουμε και να εργαστούμε μαζί γιακοινούς στόχους.

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι ετοιμάζονται για μια συμφωνία αγάπης αυτή τηνεβδομάδα. Τα αστέρια αναδεικνύουν τη δέσμευση για όσους βρίσκονται σε μια σχέση, η οποία με τη σειρά της ενισχύει το συναισθηματικό δέσιμο και τοπάθος. Μια γλυκιά έκπληξη έρχεται από το σύμπαν τυλιγμένη σε απροσδόκητο ενθουσιασμό. Να είστε έτοιμοι για τη μαγεία του απροσδόκητου. Αφήστε την καρδιά σας να καθοδηγηθείτε από τις ουράνιες ενέργειες και αγκαλιάστε με θερμότητα τη συντροφικότητα.

Λέων: Υπάρχουν, αυτή την εβδομάδα, εκρήξεις αγάπης για όσους είναι μόνοι.καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με ένα απροσδόκητο αλλά παθιασμένο ειδύλλιο.Απολαύστε κάθε στιγμή, αλλά μη βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά.Αυτή η εβδομάδα μπορεί να γίνει μάρτυρας μιας ανανεωμένης ρομαντικήςενέργειας ανάμεσα στις αφοσιωμένες σχέσεις.

Παρθένος: Η ρομαντική σας επιδίωξη πυροδοτεί την περιέργεια αυτή τηνεβδομάδα. Θα υπάρξουν συναντήσεις που, αν και απροσδόκητες, μπορεί ναοδηγήσουν σε ενδιαφέροντες δεσμούς. Αφήστε την καρδιά σας ανοιχτή καθώςτο σύμπαν συνωμοτεί για να προσφέρει μαγευτικές εκπλήξεις. Αυτή η σπίθαμπορεί να προέλθει από μια απροσδόκητη συνάντηση. Κοινωνικοποιηθείτεκαι συνδεθείτε με κοσμικές δυνάμεις. Αν δεσμευτείτε, σκεφτείτε νέουςτρόπους οικειότητας που θα σας πάνε ακόμα πιο βαθιά μαζί με τον σύντροφόσας. Μιλήστε για τα όνειρά σας και ακούστε τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Ζυγός: Ήρθε η ώρα για νέες συνδέσεις. Φαίνεστε πολύ γοητευτικός καιχαρισματικός. Μην φοβάστε να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. θαμπορούσε να σας ανοίξει σε ειλικρινείς σχέσεις. Τα προβλήματα με τις σχέσειςέρχονται και παρέρχονται όπως οι καταιγίδες. Αυτή τη φορά, η επικοινωνίαείναι φίλος σας. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το σύντροφό σας καιακούστε ο ένας τον άλλον προσεκτικά.

Σκορπιός: Προγραμματίστε ένα υπαίθριο ραντεβού ή επιλέξτε αυτό πουθέλετε. Αφήστε τη μαγεία να συμβεί. Η εβδομάδα φέρνει αρμονία σε άτομαπου έχουν δεσμευμένες σχέσεις. Κανονίστε μια ρομαντική βραδιά ή μια αυθόρμητη κίνηση που ενισχύει τη σχέση σας. Αποδεχτείτε την αγάπη που συνεχίζει να περιφέρεται γύρω σας και αφήστε τη σχέση που έγινε πιο ισχυρή με τον καιρό να καλλιεργηθεί μέσα στην καρδιά σας.

Τοξότης: Αυτή την εβδομάδα, η αγάπη μπορεί να είναι κάτι νέο για όσους είναιμόνοι. Η πιο σημαντική αρετή από όλες είναι η υπομονή. Αφιερώστε χρόνογια να μιλήσετε με νόημα αντί να υποσχεθείτε βιαστικά. Η αληθινή αγάπημπορεί να έρθει στο δρόμο, γι' αυτό απολαύστε το ταξίδι. Κάντε μικρά βήματαπρος την αμοιβαία κατανόηση.

Αιγόκερως: Προσέξτε τις εναλλαγές της διάθεσής σας αυτή την εβδομάδα. Οσύντροφός σας μπορεί να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις αλλαγές τηςδιάθεσής σας. Μοιραστείτε το με τον σύντροφό σας και μιλήστε με ειλικρίνειαγια τα συναισθήματά σας, ώστε να μην προκύψει σύγχυση. Μοιραστείτε τογέλιο και την ευγένεια για να στερεώσετε την έλξη που σας ένωσε. Οιελεύθεροι πρέπει να έχουν επίγνωση του εαυτού τους. Αυτό θα έχει ωςαποτέλεσμα τη δημιουργία υγιών σχέσεων. Να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκεςτου άλλου μισού, ώστε να προσελκύετε κατάλληλες προοπτικές.

Υδροχόος: Οι ελεύθεροι μπορούν να πάρουν μια ανάσα ρομαντισμού αυτήτην εβδομάδα. Κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή σε εκπλήξεις και αποδεχτείτεμια νέα αρχή στην ερωτικής σας περιπέτεια. Να απολαύσετε τη στιγμή καιαυτό θα μπορούσε να είναι μαγικό. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για ναενισχύσετε τη σχέση σας και ξαναζήστε τη χαρά που σας έφερε κοντά.

Ιχθείς: Τα δεσμευμένα ζευγάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τηνεβδομάδα ως βάση για να βελτιώσουν τη σχέση τους. Επανασυνδεθείτε μετον σύντροφό σας. Κανονίστε ένα ραντεβού για μια βραδινή έξοδο σε έναεστιατόριο ως έκπληξη για αυτούς. Προγραμματίστε ένα ήσυχο βράδυ μαζί,όπως δείπνο ή συζήτηση, για να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό