24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/9 – 1/10/2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ευκαιρίες καλή διάθεση και μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, θα αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβριο και θα υποδεχτούμε τον Οκτώβριο. Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, εκτός από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να μην έχει άλλες πλανητικές αλλαγές, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της θα κλείσει ένας κύκλος όψεων οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί τους προηγούμενους μήνες, από τις οποίες περιμένουμε να δούμε τα οριστικά τους αποτελέσματα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα έχουν ο Ερμής και η Αφροδίτη. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την θετική όψη τριγώνου,  που θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία, μια όψη που μας υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες και θα ολοκληρωθεί με την θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά, ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό, μια όψη που θα βοηθάει να γίνουμε πιο τολμηροί.

Στα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη εξάγωνου, η οποία δεν ολοκληρώνεται με ακρίβεια, με τον Άρη, μας υπόσχεται όμορφες στιγμές στις προσωπικές μας σχέσεις. Ενώ την ημέρα, της Πανσελήνου, η όψη τετράγωνου που θα σχηματίσει, για 3η φορά η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει απρόβλεπτες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, μια Πανσέληνος που θα μας ωθήσει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, προστατεύοντας παράλληλα τα κεκτημένα μας.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Ανατροπές στην ερωτική ζωή για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ την προσοχή τους στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις θα στρέψουν  οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 24/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), καθώς θα τους  βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, έχοντας για άλλη μια φορά την τύχη με το μέρος τους.

Την Δευτέρα 25/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου, που θα σχηματίσει για 3η φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται τυχερές γνωριμίες και θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 26/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου και αντίθεσης με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, οικονομικές σπατάλες και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου, ενώ η τάση τους να τα αφήνουν όλα στην τύχη είναι πιθανό να τους φέρει σε δύσκολη θέση.

Την Τετάρτη 27/09

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, δεν θα επιτρέψει να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους, με αποτέλεσμα στα μάτια των άλλων να φαίνονται σκληροί και απόμακροι, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), των 2 πρώτων ημερών. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου, η οποία δεν θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια, της Αφροδίτης  από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, υπόσχεται νέες ερωτικές περιπέτειες τόσο στους Λέοντες και στους Υδροχόους όσο και στους Ζυγούς και στους Κριούς , που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη  28/09

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή από  το ζώδιο της Παρθένου, θα ενισχύσει την νευρικότητα και θα παρασύρει σε, χωρίς ουσιαστικό λόγο, συναισθηματικά ξεσπάσματα, τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 29/09

Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να εκφράσουν τα θέλω τους και να πάρουν πρωτοβουλίες στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις, όπως ξαφνικούς χωρισμούς ή απρόσμενες γνωριμίες, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 30/09

Η παρουσίας της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να βρουν έξυπνες λύσεις, να πάρουν τολμηρές αποφάσεις, αλλά και για κάποιους οι  απρόσμενες συναντήσεις που θα έχουν με άτομα του φιλικού τους κύκλου θα τους γεμίσουν χαρά.

Ενώ την Κυριακή 01/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Δήμητρα από το ζώδιο του Σκορπιού, θα ωθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, να ζητήσουν με πράξεις την επιβεβαίωση από τους δικούς τους ανθρώπους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Eκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται για να προχωρήσω και να εξελιχθώ, χωρίς να φοβάμαι το ρίσκο. Ενώ, χωρίς δεύτερες σκέψεις αφήνω πίσω μου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν με γεμίζουν χαρά.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό