16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/4 – 19/4/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι η φετινή Μ. Εβδομάδα, αυτό όμως που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι μέσα από αυτή την διαδικασία στο τέλος θα βγούμε πιο δυνατοί.

Με παρόμοιο τρόπο θα κινηθούν και οι όψεις αυτή την εβδομάδα, στο ξεκίνημα της, θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή των όψεων τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος διαδοχικά με τον Πλούτωνα και τον Δία οι οποίες θα μας ωθήσουν σε ολικά ξεκαθαρίσματα και πιθανό σε παρορμητικές αποφάσεις.

Ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο Ερμής ο οποίος με τις θετικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με την Αφροδίτη και τον Άρη θα μας βοηθήσουν να εκφράσουμε αυθόρμητα τα συναισθήματα μας.

Επίσης το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Αρκετά πιεστική θα είναι στο ξεκίνημα της για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, ενώ στα τέλη της θα είναι ευχάριστη για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου και 2ου δεκαημέρου, περιορισμένοι θα νιώθουν και αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου οι οποίοι  βρίσκονται κάτω από την επιρροή της όψεως τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό.

Την Κυριακή των Βαΐων 12/04  η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξότων, Ιχθύων), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες).

Την Μ. Δευτέρα 13/04 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους),  ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Την Μ. Τετάρτη 14/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες που τους κρατάνε πίσω και να ξεκινήσουν πιο δυναμικά από την αρχή.

Την Μ. Πέμπτη 15/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, θα παρασύρει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Μ. Παρασκευή 17/04  η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους),  ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Το Μ. Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα βοηθήσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Ενώ την Κυριακή του Πάσχα 19/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Κριό με τον κυβερνήτη του Κριού τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει σε ειλικρινείς εξομολογήσεις για άλλη μια φορά τους Κριούς και τους Ζυγούς αλλά και τους Υδροχόους και τους Λέοντες. Πολύ σημαντική θα είναι επίσης για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα.

Το μήνυμα της φετινής Εβδομάδας των Παθών είναι ένα και μόνο:

Aυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να διώξουμε από τη ζωή μας οτιδήποτε πλαστό και τοξικό και να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας, και μέσα από αυτή την διαδικασία θα έρθει η Ανάσταση της Ψυχής μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις καρδιές μας !!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό