22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Είχα φρικτούς πόνους και μου έστελναν κατάρες»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σας εύχομαι ποτέ να μην πάθετε έναν κολικό στο έντερο ή στη χολή», είπε η παρουσιάστρια για το Νίκο Μουρατίδη

Εμφανώς ενοχλημένη από κάποιες αντιδράσεις ήταν η Κατερίνα Καινούργιου για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και μίλησε μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον Alpha. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό που την ανάγκασε να αποχωρήσει εκτάκτως από το πλατό και να μεταβεί στο νοσοκομείο, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στον αέρα του Super Κατερίνα.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη αναφορά στάθηκε το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από το προσωπικό του blog για το αντίστοιχο σκηνικό με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής, όπου ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναρωτιόταν εάν το να αποχωρούν οι παρουσιάστριες εκτάκτως από τον αέρα των εκπομπών τους είναι κάποιο καινούργιο… trend.

«Ναταλία Γερμανού: έφυγε εκτάκτως από το πλατό της εκπομπής της, έγινε κάτι σοβαρό. Τι είναι αυτό; Καινούργιο trend; Διάβασα ότι και κάποια άλλη σηκώθηκε και έφυγε εν ώρα εκπομπής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης, με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά στο συγκεκριμένο ειρωνικό σχόλιο.

«Στο “για κάποια άλλη” εννοεί ξεκάθαρα εμένα. Τώρα τι να σχολιάσω; Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη ότι θα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από την εκπομπή, οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι. Σας εύχομαι ποτέ να μην πάθετε έναν κολικό στο έντερο ή στη χολή», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Δεν μπορούσα να σταθώ στον αέρα και να με βλέπουν οι τηλεθεατές έτσι. Ενημέρωσα και για είμαι σίγουρη ότι είναι όλα καλά έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου για το περιστατικό με την υγεία της.

«Τι να συζητήσουμε τώρα; Που όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έστελναν κατάρες στο Twitter; Και κάτι να συμβεί, υπάρχουν και οι συνεργάτες. Η εκπομπή είναι του σταθμού, δεν είναι δικιά μου ή δικιά σου», τόνισε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό