20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Είστε κακιά και τοξική γυναίκα»: Μαλλιά κουβάρια έγιναν Άδωνις-Κωνσταντοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαστάσεις βεντέτας λαμβάνει η κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον υπουργό Υγείας να εξαπολύει δριμεία επίθεση στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, χαρακτηρίζοντάς την ως «κακιά» και «τοξική» γυναίκα.

Όλα άρχισαν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε πως οι βουλευτές της γαλάζιας παράταξης είναι αναίσθητοι και αδιάφοροι για την ανθρώπινη ζωή, με φόντο την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής. Τότε ο υπουργός πήρε τον λόγο, καταλογίζοντάς της ρεσιτάλ υποκρισίας.

«Τρία τα εκατό πήρατε στις εκλογές. Κοροϊδέψατε τον κόσμο με καρδούλες. Δεν έχετε γίνει Πάπας της Ρωμης, μια απλή βουλευτής είστε», ανέφερε, καταγγέλλοντας πως από τη μία πλευρά υπερασπίζεται τα θύματα γυναικοκτονιών, ενώ πριν από μερικά χρόνια ως συνήγορος υπερασπίστηκε βιαστή τεσσάρων τουριστριών.

«Είστε η πηγή του bullying» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάντοτε απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας την, μεταξύ πολλών άλλων, πως υπερασπιζόταν τον Ηλία Κασιδιάρη στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ και «τώρα μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας με καρδούλες».

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για γκεμπελικές μεθόδους, λέγοντας ότι αναπαράγει το πρότυπο του «μάτσο άνδρα» που απευθύνεται με ύβρεις και προσπαθεί να αποδομήσει μια γυναίκα.

Όσο για το ρόλο της ως συνηγόρου, εξήγησε ότι υπερασπίστηκε έναν άνθρωπο που έχει συγκεκριμένες κατηγορίες, ενώ ανέφερε πως όλα όσα επικαλέστηκε ο υπουργός έχουν διαψευστεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό